Afmetingen

Let op: Bekijk eerst de inmeetinstructies. de maat die u doorgeeft is de bestelmaat.
U meet de glaslatten en telt hier 4,6 cm bij op in de breedte en hoogte. Dit is uw bestelmaat.

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

Volgende stap

Stofkleur

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. De kleuren zijn in onze showroom te bekijken.

Volgende stap

Systeemkleur

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Keje Splendid Pliss

Het plissé kliksysteem is een vorm van raamdecoratie waarmee u niet in uw kozijn hoeft te boren. Het aluminium frame monteert u door middel van een magneetband op uw kozijn. De Keje splendid Pliss is perfect voor kunststof kozijnen of wanneer u beperkte montageruimte heeft. Stel direct uw nieuwe plissé kliksysteem samen en laat u verrassen door de scherpe prijs!

 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen

Bekijk foto's »

Technische gegevens

Plissé kliksysteem

Afmetingen
Breedte van de plooi: 20 mm (=2 cm)
Afmetingen profiel: Breedte is 3,8cm en totale diepte is 2,9cm.
Maximaal leverbare afmetingen: 200 cm breed x 240 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 20 cm breed x 20 cm hoog
Overig  
Kleuren systeem: RAL 9001, RAL 9010, RAL 9016 of RAL 7016.
Bedieningssysteem: Top-down systeem

Keje Splendid Pliss op maat

Liever niet schroeven of boren in uw kozijn, maar wilt u wel genieten van de sfeer en luxe die plissé gordijnen bieden? De Keje Splendid Pliss op maat is het antwoord op uw vragen. De Splendid Pliss van Keje bestaat uit een mooi aluminium frame waarin uw plisségordijn geplaatst wordt. De Keje Splendid Pliss is uitgevoerd met magneetstrips die speciaal voor kunststof kozijnen gemaakt is, ook voor bredere kozijnen. Zo hoeft u namelijk niet meer te schroeven of boren in kunststof kozijnen, maar geniet u wel van dit uniek raamdecoratie product.

Keje Splendid Pliss speciaal voor kunststof kozijnen

Het plissé kliksysteem is speciaal voor kunststof kozijnen ontwikkeld, zodat u niet meer hoeft te schroeven en boren in uw kozijn. Door middel van een magneet en staalband blijft het frame goed zitten op uw kozijn. U plaatst de band op uw kozijn en vervolgens monteert u het frame met daarin uw Splendid Pliss gordijn hierop. Door de dubbelzijdige magneet staalband zit uw nieuwe raamdecoratie op maat direct stevig vast. Een kind kan de was doen!

De voordelen van een plissegordijn zonder boren

Er zijn veel voordelen te benoemen voor de Keje Splendid Pliss. Dit systeem is vooral geschikt als u niet wil of mag schroeven of boren in uw kunststof kozijn. U kunt dus uw plissé gordijn zonder boren monteren. Daarnaast kunt u de profielen volledig op maat laten fabriceren, zodat deze volledig aansluiten op uw kozijnen. Het profiel is voorzien van geïntegreerde trekbalken en een uniek vergrendelsysteem. En met een maximale afmeting van 200cm bij 200 cm is dit systeem voor vele verschillende ramen geschikt.

Bij de Keje Splendid Pliss wordt het plisségordijn middels top down bottom up bediening geplaatst. Hierbij kunt u uw plisségordijn dus op elke gewenste hoogte plaatsen.

Keje Splendid Pliss speciale raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Het plissé kliksysteem is speciaal voor kunststof kozijnen ontwikkeld, zodat u niet meer hoeft te schroeven en boren in uw kozijn. Door middel van een dubbelzijdige magneet staalband blijft het frame goed zitten op uw kozijn. U plaatst de band op uw kozijn en vervolgens monteert u het frame met daarin uw Splendid Pliss gordijn hierop. Door de magneet en staalband zit uw nieuwe raamdecoratie op maat direct stevig vast. Een kind kan de was doen!

Ons plissé kliksysteem leverbaar in diverse kleuren

Zoals u van ons gewend bent, is de Keje Splendid Plissé leverbaar in diverse kleuren. In onze collectie heeft u een keuze uit 36 diverse kleuren. Maar ook het aluminium frame van ons plissé kliksysteem is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U heeft de keuze uit RAL 9001 (Cremewit), RAL 9010 (Zuiverwit), RAL 9016 (Verkeerswit) en RAL 7016 (Antraciet). U kunt uw Splendid Pliss volledig naar wens samenstellen bij Joe Benelli, zodat het naadloos aansluit op uw interieur!

Ook top down bediening voor uw nieuwe Splendid Pliss

Wat onze plisségordijnen zo populair maakt, is de bekende top down bottom up bediening. Uw plisségordijn wordt verspannen tussen twee koorden, waardoor deze vorm van raam decoratie strak blijft hangen op elke gewenste hoogte. Genieten van privacy en toch voldoende lichtinval in huis laten? Met de top down functie laat u uw plissé gordijn iets zakken naar het midden van het raam, waardoor er aan de bovenzijde nog voldoende licht binnenkomt. Of u laat het gordijn juist aan de onderzijde van uw raam hangen. Elke gewenste stand is mogelijk dankzij deze bediening.

Goedkope raamdecoratie voor kunststof kozijnen bij MijnRaamdecoratie.nl

Bij MijnRaamdecoratie.nl vindt u betaalbare oplossingen voor het verfraaien van uw ramen. Ontdek ons uitgebreide assortiment van voordelige raambekleding opties, variërend van houten jaloezieën tot gordijnen. Kies uit verschillende stijlen, kleuren en materialen om uw huis op een budgetvriendelijke manier te transformeren. Of u nu op zoek bent naar strakke moderne jaloezieën, gezellige en elegante gordijnen, of andere vormen van raamdecoratie, bij MijnRaamdecoratie.nl bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige raambekleding zonder uw budget te overschrijden.

Heeft u nog vragen of twijfels? Onze deskundige stylisten bieden op maat gemaakt advies. Bezoek onze showroom in Rhoon, waar u de producten kunt zien en uitproberen. We bieden ook gratis kleurstalen om thuis te bekijken en vergelijken. Voor telefonisch of e-mail advies, neem contact op met onze klantenservice.

 

Wat is de Keje Splendid Pliss?
De Keje Splendid Pliss is een systeem waarbij u niet meer hoeft te schroeven of boren in uw kozijn. Het plissé gordijn wordt in een profiel verwerkt die naadloos aansluit op uw kozijn.
In welke kleuren is de Keje Splendid Pliss leverbaar?
Het Keje Splendid systeem is uitvoerbaar in vier populaire RAL-kleuren (RAL 9010, RAL 9016, RAL 9001 en RAL 7016). Het plissé gordijn is in verschillende kleuren uitvoerbaar zodat u zelf de RAL-kleur kunt kiezen.
Hoe plaats ik een Keje Splendid Pliss?
Het Keje Splendid Pliss systeem wordt gemonteerd zonder dat u hoeft te schroeven of boren in uw kozijn. U plaatst het profiel door middel van een magneetband die u op uw kozijn plaatst. Deze magneetband zorgt ervoor dat het profiel van de Keje Splendid raamdecoratie naadloos aansluit op uw kozijn.
Wat zijn de voordelen van de Keje Splendid Pliss?
Doordat dit systeem wordt gemonteerd door middel van een magnetische strip op het kozijn, hoeft u niet te boren en schroeven in uw kozijn. Daarnaast vormt het frame van de Keje Splendid Pliss een strakke en moderne uitstraling in uw woning.

 

Stofsoorten

Het product kan worden voorzien van vier verschillende stoffen:

Decoratief

De naam zegt het al, de decoratieve stofgroep is puur voor decoratie. De plissé stof is transparant en laat daardoor licht door en geeft weinig privacy.

Niet doorschijnend

De niet doorschijnende stofgroep wordt ook wel lichtdoorlatend plissé genoemd. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. Een ideale stof voor bijvoorbeeld woonkamers.

Verduisterend

De verduisterende stofgroep zijn verduisterende dupli gordijnen (honinggraad stof). Samen met het Splendid systeem zorgt deze stof er voor dat de ruimte volledig verduisterd is, dit maakt het systeem ideaal voor slaapkamers.

Dupli

De dupli groep zijn van lichtdoorlatende honingraat stoffen. Dupli gordijnen hebben, anders dan plissé gordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat de koorden die door de stof lopen niet zichtbaar zijn. Nog een voordeel aan de dupli stoffen, ze hebben een isolerende werking. Door de honingraatstructuur van het gordijn ontstaat er stilstaande lucht, zo hou je in de winter de kou buiten en met de zomer hou je je huis koel.

Maat berekenen

Breedte

  • U meet van de linkerzijde glas lat tot rechterzijde glas lat. Tel hier 4,6cm (46mm) bij op, dit is de bestelbreedte.

Hoogte

  • U meet de glas lat boven tot de glas lat beneden. Tel hier 4,6cm (46mm) bij op, dit is de bestelhoogte.

Voorbeeld:
Breedte van linkerkant glas lat tot rechterkant glas lat = 96cm +4,6cm =bestelmaat 100,6cm
Hoogte is glas lat van de bovenkant tot glas lat aan de onderkant 93,2cm + 4,6cm = bestelmaat 97,8cm.

Let op! De ruimte tussen de raamkruk en het glas dient minimaal 2 cm te zijn.

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: