Afmetingen

Bekijk hier de inmeetinstructies »

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte 160 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 240 cm.
Volgende stap

Kleur van het systeem

Kies kleur

 

Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Inzethor Unilux bestellen

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Technische gegevens

Omschrijving

Unilux inklem raamhor!

De gebruiksvriendelijke hor in een handomdraai geplaatst
Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is.

Wordt standaard geleverd met zwart gaas.

Voordelen

  • zonder schroeven en boren te plaatsen
Meetinstructies

Plaatsbepaling Een middenkader (Ø 12 mm) wordt toegepast vanaf 160cm hoogte. Met de totale profiel hoogte van slechts 30mm past de hor ook mooi achter een rolluik. Een eventueel aanwezige lekdorpel mag maximaal 19mm uitsteken.

Maat nemen
Controleer voorgenoemde inbouwmaten. Bij aluminium en kunststof draai-kiepramen: geef de exacte dagmaten op van het kozijn. Unilux zorgt voor speling. In uitzonderlijke gevallen kunt u productiematen opgeven. Klemming hor boven en onder. Bij houten draai-kiepraam: vanaf aluminium onderstrip gemeten dagmaten opgeven (zie doorsnede hout).

Montage
De inklemhor wordt eenvoudig in de raamopening gedrukt. Deze kan ook eenvoudig worden uitgenomen.

Montage

De inklemhor kan eenvoudig in het geopende raam geplaatst worden. De veerclips zorgen ervoor dat de inklemhor niet naar binnen kan vallen. De lip aan het profiel zorgt ervoor dat de inklemhor niet naar buiten kan vallen.
Een eventuele lekdorpel aan het raam mag maximaal 19mm uitsteken.

Montage voor kunststof en aluminium draaikiepraam:
Open het raam en plaats de inklemhor in de opening. Zorg ervoor dat het trekflapje zich aan de onderkant bevindt. Hiermee kunt u eenvoudig de inklemhor weer uit het raam halen.

Montage voor een houten draaikiepraam voorzien van een aluminium onderstrip:
Let op: indien de aluminium onderstrip naar binnen verspringt ten opzichte van het houten kozijn plaatst u de inklemhor met de lip BOVENOP de aluminium onderstrip. Druk vervolgens de inklemhor verder in het kozijn. Zorg ervoor dat het trekflapje zich aan de onderkant bevindt. Hiermee kunt u eenvoudig de inklemhor weer uit het raam halen.

Let op: indien de aluminium onderstrip gelijk ligt tussen de staanders van het houten kozijn, zie dan: Montage voor kunststof en aluminium draaikiepraam.

Sluiten van het raam:
Mogelijk gaat de raamkruk niet helemaal naar beneden als de inklemhor gemonteerd zit. Laat deze eventueel door de vakman nastellen.

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: