Afmetingen

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte 150 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 220 cm.
Volgende stap

Kleur van het systeem

Kies kleur

Volgende stap

Kozijn en gaas

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Klemhor op maat

De klemhor is een vaste raamhor welke speciaal gemaakt is voor kunststof, houten- en aluminium draaikiepramen. De klemhor wordt gemonteerd door middel van uiterst dunne, roestvrijstalen klemmen. De klemhor wordt van binnenuit geplaatst en is rondom voorzien van een zachte borstel wat zorgt voor een perfecte afdichting van het kozijn.

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Inklemhor op maat

De Klemhor is een vaste raamhor welke speciaal is ontwikkeld voor een aluminium-, houten- of kunststof kozijn. Let op, dit product is alleen geschikt voor draaikiepramen. Dit product wordt gemonteerd zonder boren of schroeven door middel van uiterst dunne, roestvrij stalen klemmen. De klemmen hebben verschillende dieptes, afhankelijk van de ruimte in uw kozijn. Elke klemhor is voorzien van een borstel, wat zorgt voor afdichting tussen het product en het kozijn.

Houten-, kunststof kozijn

Ook bij een klemhor bestemd voor een houten- of kunststof kozijn, wordt de klemhor van binnenuit geplaatst. Bij een houten kozijn valt de klemhor (van binnenuit gezien) achter de stalenstrip op het kozijn. De roestvrij stalen klemmen, klemmen zich aan de binnenzijde vast van het kozijn waardoor het raam gesloten kan worden zonder druk op het beslag van het kozijn. Bij een klemhor voor een houten- of kunststof kozijn zal er een borstel rondom het profiel worden geplaatst, wat zorgt voor een afdichting tussen profiel en het kozijn. Bij dit product zitten alle klemmen aan de zijkant van het product gemonteerd.

De klemhor wordt op maat gemaakt door middel van in verstek gezaagde hoeken. Wanneer het product hoger is dan 1500 mm, zal het product altijd worden voorzien van een tussenstijl. Dit product is leverbaar in drie soorten gaas, namelijk grijs en zwart gaas standaard of tegen meerprijs is pollengaas mogelijk. De Klemhor is leverbaar in tien standaard RALkleuren,

 

 

Inmeetinstructies

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: