Montage

Maak uw keuze uit montage "op de dag" of "in de dag".
Montage in de dag betekent in het kozijn of tussen twee muurdelen.
Montage op de dag betekent op de muur.

Volgende stap

Afmetingen

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 50 cm en maximale breedte 200 cm.
- Minimale hoogte 50 cm en maximale hoogte 240 cm.
Volgende stap

Sluiting treklijst

Volgende stap

Kleur van het profiel

Kies kleur

Volgende stap

Bediening

Volgende stap

Kleur gaas

Volgende stap

Onderstrip

Let op: Heeft u een schuine dorpel in het kozijn, kies dan voor een “schuin onderstrip”.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Enkele plissé hordeuren op maat

Zoekt u een hordeur op maat voor uw tuindeur? Onze enkele plissé hordeuren zijn speciaal ontwikkeld voor standaard deuren. Het geplisseerde gaas houdt pollen en insecten buiten, maar laat wel frisse lucht door. Stel direct online uw nieuwe enkele hordeuren met plissé gaas op maat samen en laat u verrassen door de scherpe prijs.

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Productomschrijving

Het voordeel van een plissé hordeur op maat

Binnen een verfrissend drankje halen? Of in de pauze genieten van de stralende zon? U wilt de deur niet elke keer hoeven sluiten, maar wel snel toegang tot uw woning en tuin behouden. Met een plissé hordeur geniet u van het gemak van de afsluiting van uw huis en tuin terwijl u de stroom aan frisse lucht in huis behoudt. Het gaas is dicht genoeg geweven en houdt hiermee wel insecten, vuil en pollen buiten. Onze plissé hordeur vormt een mooie oplossing voor als u hooikoorts heeft of als u allergisch bent voor (bepaalde) insecten(beten).

Enkele plissé hordeur voor uw openslaande deur

Met een enkele plissé hordeur kunt u de deuropening voorzien van een hor die door middel van een schuivende beweging bediend kan worden. Met de verticale handgrepen kunt u de plissé hordeur eenvoudig openen en sluiten. Het geplisseerde gaas is gemaakt van sterk nylon gaas en vouwt zich op en uit bij het bedienen van uw nieuwe horren op maat. Doordat er geen veerspanning op het gaas staat, kunt u de hordeur in elke gewenste stand plaatsen. Zo kan deze volledig gesloten worden, maar ook deels open gelaten worden.

Het gaas is verwerkt in een aluminium profiel. Normaliter worden onze horren in de dag gemonteerd. Zo valt de deur tussen de binnenzijden van de deurpost. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor montage op de dag. Hierbij valt de hordeur over de deurposten. Dit kun je desgewenst eenvoudig aangeven bij de bestelling.

Multifunctioneel en stijlvol door zwart gaas en verschillende RAL-kleuren

De enkele plissé hordeuren van MijnRaamdecoratie worden gemaakt van zwart gaas dat te herkennen is aan de verticale vouwtechniek. Hierdoor kan de stof volledig opgevouwen worden en neemt de totale hordeur in gesloten toestand weinig ruimte in. Het zwarte gaas houdt insecten, vuil en pollen buiten de deur én is zonwerend en is daarmee multifunctioneel.

Het frame waar het geplisseerde gaas in wordt verwerkt, is gemaakt van aluminium en is in verschillende RAL-kleuren leverbaar. Zo heeft u keuze uit 15 RAL-kleuren, zodat er een passende kleur voor uw nieuwe enkele plissé hordeur is die matcht bij uw kozijn.

Ook een enkele plissé hordeur bij een schuine onderdorpel

Heeft u te maken met een schuine onderdorpel? Ook in dit geval kunt u een hordeur op maat laten plaatsen. In het bestelproces bieden wij de optie voor "schuine dorpel". Door dit aan te vinken, leveren wij bij uw bestelling een speciale, schuine ondergeleider. Heeft u hier verder vragen over of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw nieuwe plissé hordeuren voor openslaande tuindeuren.

 

Veelgestelde vragen

Wordt mijn hordeur op maat in het kozijn of op het kozijn geplaatst?
U kunt uw nieuwe hordeur op maat op beide manieren monteren. Bij het bestellen van uw nieuwe hordeur kunt u de gewenste montage aangeven. Bij montage op de dag (op het kozijn) heeft u hoeklijnen of een extra op de dag set nodig. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.
Is een enkele plissé hor geschikt voor dubbele deuren?
Enkele hordeuren zijn voornamelijk geschikt voor standaard tuindeuren. Voor dubbele deuren, zoals openslaande deuren naar de tuin, raden we u aan om te kiezen voor de dubbele plissé hordeuren.
Hoe meet ik een enkele plissé hordeur in?
Bij montage in de dag kunt u de breedte en hoogte van de deuropening opmeten. Wanneer u de plissé hordeur in het kozijn wilt plaatsen, heeft u minimaal 3,8 centimeter aan ruimte te nodig. (Het profiel is 3,8 centimeter dik.) Deze ruimte heeft u minimaal nodig binnen het kozijn. De hoogtemaat is de maat tussen het kozijn en de onderkant van het kozijn of de dorpel.

Bij montage op de dag kunt u de hoogte en breedte van de deuropening opmeten maar telt u de maat van het profiel van de plissé hordeur op. Tel voor de breedtemaat 5 centimeter op bij de strak gemeten breedtemaat en tel voor de hoogtemaat 6,3 centimeter op bij de strak gemeten hoogtemaat.
Wat is de levertijd van de plissé hordeuren van MijnRaamdecoratie?
De gemiddelde levertijd van onze enkele plissé hordeur op maat is 15 werkdagen.

 

Meetinstructies

Hoe meet ik de maten op?

U meet de tussenmaat van de deuropening, dus tussen de kozijnen. Wanneer u de plissé hordeuren in het kozijn wilt plaatsen, is hier minimaal 3,8 centimeter aan ruimte nodig. De hoogtemaat is de maat tussen het kozijn en de onderkant van het kozijn of de dorpel.

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: