Montage

Maak uw keuze uit montage "op de dag" of "in de dag".
Montage in de dag betekent in het kozijn of tussen twee muurdelen.
Montage op de dag betekent op de muur.

Volgende stap

Afmetingen

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 50 cm en maximale breedte 400 cm.
- Minimale hoogte 50 cm en maximale hoogte 260 cm.
Volgende stap

Sluiting treklijst

Volgende stap

Kleur van het profiel

Kies kleur

Volgende stap

Kleur gaas

Volgende stap

Onderstrip

Let op: Heeft u een schuine dorpel in het kozijn, kies dan voor een “schuin onderstrip”.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Dubbele plissé hordeuren

Zoekt u een hordeur op maat voor uw openslaande tuindeuren? Onze dubbele plissé hordeuren zijn speciaal ontwikkeld voor openslaande deuren. Het geplisseerde gaas houdt pollen en insecten buiten, maar laat wel frisse lucht door. Stel direct online uw nieuwe dubbele hordeuren met plissé gaas op maat samen en laat u verrassen door de scherpe prijs.

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Het voordeel van een plissé hordeur voor dubbele tuindeuren

Binnen een verfrissend drankje halen? Of in de pauze genieten van de stralende zon? U wilt de deur niet elke keer hoeven sluiten, maar wel snel toegang tot binnen en buiten behouden. Met een hordeur van plissé gaas geniet u van het gemak van de afsluiting van binnen en buiten terwijl u de stroom aan frisse lucht in huis behoudt. Het gaas houdt daarentegen wel insecten, vuil en pollen buiten. Hierdoor vormt een dubbele deur van geplisseerd gaas een mooie oplossing voor als u hooikoorts heeft, allergisch bent voor insecten of als u simpelweg niet zit te wachten op het vuil dat binnen waait.

Dubbele plissé hordeur voor openslaande deuren

Een dubbele plissé hordeur is een hor die aan beide kanten van het kozijn van uw openslaande deuren wordt bevestigd en sluiten in het midden. Met de verticale handgrepen kunt u de hordeuren eenvoudig openen en sluiten. Het geplisseerde gaas is gemaakt van sterk nylon gaas en vouwt zich op en uit bij het bedienen van uw nieuwe horren op maat. Doordat er geen veerspanning op het gaas staat, kunt u de hordeur in elke gewenste stand plaatsen.

Het gaas is verwerkt in een aluminium profiel. Bij de dubbele plissé hordeur krijgt u een verlengde bovenbak en onderbak, waardoor dit product als geheel gemonteerd wordt. Normaliter worden onze horren in de dag gemonteerd. Zo valt de deur tussen de binnenzijden van de deurpost. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor montage op de dag. Hierbij valt de hordeur over de deurposten. Dit kun je desgewenst eenvoudig aangeven bij de bestelling

Multifunctioneel en stijlvol door zwart gaas en verschillende RAL-kleuren

De plissé hordeuren van MijnRaamdecoratie worden gemaakt van zwart geplisseerd gaas. Hierdoor houdt het gaas van de horren niet alleen insecten en pollen buiten de deur, maar is een dubbele plissé hordeur ook zonwerend en daarmee multifunctioneel. En doordat de hordeur met vouwtechniek geopend en gesloten kan worden, neemt de plissé hordeur weinig ruimte in beslag.

Het frame waar het geplisseerde gaas in wordt verwerkt, is gemaakt van aluminium en is in verschillende RAL-kleuren leverbaar. Zo heeft u maar liefst keuze uit 15 verschillende RAL-kleuren voor uw profiel. Zo is er altijd een kleur die past bij het kozijn waar uw nieuwe plissé hordeur in geplaatst wordt.

Ook een dubbele plissé hordeur bij een schuine onderdorpel

Heeft u te maken met een schuine onderdorpel? Ook in dit geval kunt u een hordeur op maat laten plaatsen. In het bestelproces kunt u de optie voor "schuine dorpel" aanvinken. Wij leveren hiervoor een speciale, schuine ondergeleider waardoor uw plissé hordeur goed begeleidt wordt. Heeft u hier verder vragen over of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw nieuwe plissé hordeuren voor openslaande tuindeuren.

 

Veelgestelde vragen

Wordt mijn hordeur op maat in het kozijn of op het kozijn geplaatst?
U kunt uw nieuwe hordeur op maat op beide manieren monteren. Bij het bestellen van uw nieuwe hordeur kunt u de gewenste montage aangeven. Bij montage op de dag (op het kozijn) heeft u hoeklijnen of een extra op de dag set nodig. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.
Is een dubbele plissé hor geschikt voor dubbele deuren?
Dubbele plissé hordeuren zijn speciaal ontwikkeld voor dubbele (tuin)deuren. Ontdek direct online of dit type horren ook geschikt is voor uw dubbele (tuin)deuren of neem contact op met onze klantenservice voor vrijblijvend advies voor uw situatie.
Hoe meet ik een dubbele plissé hordeur in?
Bij montage in de dag kunt u de breedte en hoogte van de deuropening opmeten. Wanneer u de plissé hordeur in het kozijn wilt plaatsen, heeft u minimaal 3,8 centimeter aan weerszijde aan ruimte te nodig. (Het profiel is 3,8 centimeter per hordeur dik.) Deze ruimte heeft u minimaal nodig binnen het kozijn. De hoogtemaat is de maat tussen het kozijn en de onderkant van het kozijn of de dorpel.

Bij montage op de dag kunt u de hoogte en breedte van de deuropening opmeten maar telt u de maat van het profiel van de plissé hordeur op. Tel voor de breedtemaat 5 centimeter op bij de strak gemeten breedtemaat en tel voor de hoogtemaat 6,3 centimeter op bij de strak gemeten hoogtemaat.
Wat is de levertijd van de plissé hordeuren van MijnRaamdecoratie?
De gemiddelde levertijd van onze dubbele plissé hordeur op maat is 15 werkdagen.
Meetinstructies

De PlisséHordeur kan zowel op het kozijn als in het kozijn geplaatst worden.

Om de dubbele plissé hordeur zo goed mogelijk in te meten adviseren wij de onderstaande tekening aan te houden. Voor de maten A meet u horizontaal de breedte van de hordeur. Met de maat B meet u verticaal de hoogte van de hordeur.

Voor plaatsing in het kozijn is minimaal 3,8 CM nodig. Wanneer deze ruimte er niet is, Kies dan voor montage op het kozijn.

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: