Type

Maak uw keuze uit montage "Traditioneel" of "Bottom-up Top-down".

 • Meest verkocht

  Dit systeem bedient u door middel van een bedieningsketting.

 • Dit systeem zit altijd tussen 2 koorden verspannen en bedient u door met de hand het profiel naar boven en beneden te bewegen. Maximale breedte van 150 cm.

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Let op: Vouwgordijnen worden altijd gemaakt in hele centimeters. Wij raden u daarom aan om uw afmetingen naar beneden af te ronden op hele centimeters.

- minimale breedte en hoogte 40 cm
- maximale breedte en hoogte 300 cm
- minimale breedte / hoogte 40 cm en maximale breedte 150 cm
- tot een breedte van 120 cm is de maximale hoogte 220 cm
- vanaf een breedte van 120 cm is de maximale hoogte 150 cm
Volgende stap

Kleuren

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Let op: Niet alle stoffen zijn 100% verduisterend, sommige stoffen zijn dim-out en zullen een restlicht doorlaten. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. De stoffen hebben een maximale krimppercentage van 2%.

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 vouwgordijnen naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buitenzijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Volgende stap

Uitlijning

Wanneer u meerdere vouwgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw vouwgordijnen doorlopen.

Volgende stap

Voering

Kies voor voering om eventuele verkleuring tegen te gaan. De voering stof zal er voor zorgen dat de gekozen stof minder licht door laat, maar maakt het vouwgordijn niet verduisterend.

Ketting

Selecteer uw keuze

Volgende stap

Geleider rail

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Vouwgordijnen verduisterend

Met de verduisterende vouwgordijnen op maat van Joe Benelli geniet u van een stijlvolle slaapkamer een optimale nachtrust. De verduisterende vouwgordijnen zijn namelijk uitvoerbaar met een voeringsstof. Voer de gewenste maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs. Door de productie in eigen fabriek bent u namelijk tot wel 40% goedkoper uit!

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Verduisterende vouwgordijnen op maat

De verduisterende vouwgordijnen van Joe Benelli zijn zeer geschikt voor de slaapkamer. Zo kunt u in stijl genieten van een optimale nachtrust. Let op: onze verduisterende vouwgordijnen zijn niet 100% verduisterend. Wel verduisterend laten uitvoeren? De stoffen in onze collectie kunnen uitgevoerd worden met een extra voeringstof. Meer weten over de verduisterende werking van onze vouwgordijnen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Verduisterende vouwgordijnen met top down bottom up bediening

Privacy is erg belangrijk. Om uw privacy te kunnen bewaren, kunt u uw verduisterende vouwgordijnen op maat met top down bottom up bediening uit laten voeren. Hierbij wordt de stof van uw vouwgordijn verspannen tussen twee koorden en voorzien van twee bedieningsgrepen. Hierdoor kunt u uw verduisterende vouwgordijn op elke gewenste hoogte hangen. ‘s Ochtends genieten van een fijne ochtendzon en toch uw privacy behouden? Door middel van de handgrepen kunt u het vouwgordijn aan de bovenzijde openen, zodat u kunt genieten van de ochtendzon. U kunt het vouwgordijn ook aan de bovenzijde van het raam laten hangen. Zo kiest u op elk moment van de dag de gewenste lichtinval en privacy.

Verduisterende vouwgordijnen met baleinen

Een vouwgordijn vouwt zich sierlijk op en uit dankzij de baleinen die in de stof worden verwerkt. Baleinen zijn verzwarende latjes die ervoor zorgen dat de stof zich op kan vouwen. In gesloten toestand zorgen de baleinen ervoor dat de stof van uw verduisterende vouwgordijn strak blijft hangen. In de vouwgordijnen van Joe Benelli worden deze verzwarende latjes altijd aan de achterzijde verwerkt.

Verduisterende vouwgordijnen van linnen, katoen of polyester

De kleurencollectie van onze verduisterende vouwgordijnen bestaat uit een mix van stoffen die ieder een eigen sfeer bieden. Zo hebben we vouwgordijnen van linnen, katoen en polyester. De stoffen uit onze verduisterende vouwgordijnen collectie zijn niet volledig verduisterend, maar kunnen wel uitgevoerd worden met voeringstof indien dit gewenst is. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden en vergeet ook niet om gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen om de kleuren in het echt te kunnen bekijken en te vergelijken.

Wat kosten verduisterende vouwgordijnen?

De verduisterende vouwgordijnen uit onze collectie zijn al te bestellen vanaf €91,-. De prijs van uw nieuwe vouwgordijn hangt af van de gewenste maten en de bediening. Stel uw verduisterende vouwgordijnen online naar wens samen en laat u verrassen door de scherpe prijs. Doordat wij de verduisterende vouwgordijnen in eigen fabriek laten produceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit.

Hoe werkt een verduisterend vouwgordijn op maat?

Een verduisterend vouwgordijn bestaat uit een verduisterende stof waarin baleinen zijn verwerkt. Als u uw vouwgordijn uitvouwt, zullen de baleinen ervoor zorgen dat de stof mooi strak hangt. Als u uw vouwgordijn omhoog haalt, zorgen de baleinen ervoor dat de stof zich sierlijk opvouwt. De verduisterende vouwgordijnen kunnen middels een ketting (traditionele bediening) of handgrepen (top down bediening) geleverd worden.

Hoe moet ik mijn vouwgordijnen opmeten?

Het opmeten van de maten voor uw vouwgordijn is erg eenvoudig. Als u uw vouwgordijn tussen twee muren wil plaatsen, spreken we van montage in de dag. Meet de gewenste breedte en hoogte op en haal 1 centimeter van de breedte af. Als u uw vouwgordijn op de muur plaatst, spreken we van montage op de dag. Hierbij kunt u zelf de gewenste hoogte en breedte inclusief eventuele overlap aangeven. Wij raden u aan om 15 centimeter aan de opgemeten breedte toe te voegen.

Verduisterende vouwgordijnen kopen: waar moet ik op letten?

Verduisterende vouwgordijnen op maat zijn erg geschikt voor de slaapkamer. De vouwgordijnen in combinatie met voeringstof zorgen ervoor dat u kunt genieten van een optimale nachtrust. Om lichtkieren minimaal te houden, raden we u aan om te kiezen voor top down bediening.

 

💶 Wat kosten verduisterende vouwgordijnen op maat?
De verduisterende vouwgordijnen uit onze collectie zijn al te bestellen vanaf €91,-. De prijs hangt af van de gewenste maten en de bediening. Stel uw verduisterende vouwgordijnen online naar wens samen en laat u verrassen door de scherpe prijs. Doordat wij de vouwgordijnen in eigen fabriek laten produceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit.
📐 Hoe meet ik een verduisterend vouwgordijn op?
Als u uw vouwgordijn tussen twee muren wil plaatsen, spreken we van montage in de dag. Meet de gewenste breedte en hoogte op en haal 1 centimeter van de breedte af. Als u uw vouwgordijn op de muur plaatst, spreken we van montage op de dag. Hierbij kunt u zelf de gewenste hoogte en breedte inclusief eventuele overlap aangeven.
❓ Wat zijn baleinen?
Bij de vouwgordijnen van Joe Benelli worden de baleinen (ookwel verzwaringslatjes genoemd) aan de achterzijde geplaatst. Hierdoor vouwt de stof zich sierlijk op en uit als u deze opent en sluit.
💤 Zijn jullie verduisterende vouwgordijnen geschikt voor de slaapkamer?
Verduisterende vouwgordijnen zijn erg geschikt voor de slaapkamer. De vouwgordijnen in combinatie met voeringstof zorgen ervoor dat u kunt genieten van een optimale nachtrust. Om lichtkieren minimaal te houden, raden we u aan om te kiezen voor top down bediening.
Technische gegevens
Hoogte vouwgordijnen Pakkethoogte
100 cm 22 cm
150 cm 23 cm
200 cm 24 cm
250 cm 25 cm
300 cm 26 cm

Montagebeugel

Systeem

Traditioneel

Bij de traditionele vouwgordijnen is de bak 37mm hoog en 33mm diep. De vouwgordijnen zitten doormiddel van klittenband voor de bak waardoor de bak niet zichtbaar is.

 

Top-down-bottom-up

Een andere mogelijkheid zijn de vouwgordijnen top down bottom up systeem. Dit is even smal systeem waarbij het vouwgordijn geleid wordt. De rail is 17mm hoog en 20mm diep. De montage beugels zijn 30mm breed en 10mm diep.

Inmeetinstructies

Vouwgordijnen in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte binnen het kozijn (links en rechts) op drie punten, boven, midden en onder.
 • Meet de hoogte binnen het kozijn op drie punten, links, midden en rechts.
 • Bestelmaat Breedte = de kleinst gemeten breedte min 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn.
 • Bestelmaat Hoogte = de strakke hoogte maat van het kozijn, in centimeters.
 • De hoogtemaat is inclusief de ophangbak.

Vouwgordijnen op de dag (op de muur/ over het kozijn heen)

 • Bestelmaat breedte = breedte van het raam + de gewenste overlap.
 • Bestelmaat hoogte = Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
Opties

Baleinen

Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in het vouwgordijn worden verwerkt. Zo hangt uw vouwgordijn strakker naar beneden en klapt de stof op als u hem optrekt. De Baleinen zitten bij de vouwgordijnen van Joe Benelli altijd aan de achterzijde.


Uitlijning

Wanneer u meerdere vouwgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw vouwgordijnen doorlopen.


Top down bottom up Vouwgordijn

Nieuw bij Joe Benelli Home en Living zijn top down bottom up vouwgordijnen. Met de top down vouwgordijnen heeft u een nog smaller systeem wat dit een zeer geschikt product maakt voor ramen die weinig ruimte hebben voor de montage. De top down bottom up vouwgordijnen worden met een clip op de rail geleverd zodat u het vouwgordijn met de hand kan bedienen. Vouwgordijnen top down zijn ideaal om nog meer controle te hebben op de lichtinval.


Trendkleuren

vouwgordijnen wit? vouwgordijnen grijs? of toch taupe? Met het ruime kleurenassortiment van Joe Benelli zit uw kleur er zeker tussen. Om de keuze wat makkelijker te maken kan u gratis kleurstalen aanvragen zodat u de kleur op uw gemak thuis kan bekijken. Toch niet de gewenste kleur gevonden? Neem dan telefonisch contact met ons op, op het nummer 010-7200400, wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: