Type

Maak uw keuze uit montage "Traditioneel" of "Bottom-up Top-down".

 • Meest verkocht

  Dit systeem bedient u door middel van een bedieningsketting.

 • Dit systeem zit altijd tussen 2 koorden verspannen en bedient u door met de hand het profiel naar boven en beneden te bewegen. Maximale breedte van 150 cm.

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Let op: Vouwgordijnen worden altijd gemaakt in hele centimeters. Wij raden u daarom aan om uw afmetingen naar beneden af te ronden op hele centimeters.

- minimale breedte 40 cm
- minimale hoogte 60 cm
- maximale breedte en hoogte 300 cm
- minimale breedte / hoogte 40 cm en maximale breedte 150 cm
- tot een breedte van 120 cm is de maximale hoogte 220 cm
- vanaf een breedte van 120 cm is de maximale hoogte 150 cm
Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 vouwgordijnen naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buitenzijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Volgende stap

Uitlijning

Wanneer u meerdere vouwgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw vouwgordijnen doorlopen.

Volgende stap

Voering

Kies voor voering om eventuele verkleuring tegen te gaan. De voeringstof zal ervoor zorgen dat de gekozen stof minder licht door laat, maar wij kunnen niet garanderen dat het de vouwgordijn stof 100% verduisterend maakt.

Volgende stap

Ketting

Selecteer uw keuze

Volgende stap

Geleider rail

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Vouwgordijnen lichtdoorlatend

Met de lichtdoorlatende vouwgordijnen van Joe Benelli geniet u van een mooie lichtinval zonder uw privacy op te hoeven geven. Dit type vouwgordijnen geven uw woning een warme en huiselijke sfeer. Vul de gewenste maten in, kies de kleur en laat u verrassen door de scherpe prijs. Door productie in eigen fabriek bent u namelijk tot wel 40% goedkoper uit!

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat

De lichtdoorlatende vouwgordijnen van Joe Benelli komen in ieder interieur goed tot hun recht. Door de unieke weving van de stof kunt u blijven genieten van een fijne lichtinval zonder daarvoor uw privacy op te hoeven geven. Hierdoor zijn lichtdoorlatende vouwgordijnen de meest populaire vouwgordijnen uit onze collectie. Met een ruime kleurencollectie met trendkleuren is er altijd een kleur die mooi aansluit op uw woning. De kleuren of gewenste stof liever eerst in het echt bekijken? U kunt gratis en vrijblijvend kleurstalen aanvragen op onze website. U bent ook van harte welkom in onze showroom, waar we naast vouwgordijnen nog meer vormen van raamdecoratie voor u gepresenteerd hebben.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen met top down bottom up bediening

Voor elk raam hebben wij een passende oplossing. Zo kunt u de lichtdoorlatende vouwgordijnen van Joe Benelli uit laten voeren met top down bottom up bediening. Bij een top down bottom up bediening wordt de stof van het vouwgordijn verspannen tussen twee koorden. Door middel van handgrepen aan de boven- en onderzijde kunt u het vouwgordijn bedienen. Zo kunt u het vouwgordijn op elke gewenste hoogte hangen. Privacy tijdens uw zondagochtend ontbijt? Plaats het vouwgordijn dan aan de onderzijde van het raam zodat er aan de bovenkant nog voldoende natuurlijk licht naar binnen komt. Ook voor kiepkantelramen is een lichtdoorlatend vouwgordijn met top down bottom up bediening een geschikte keuze. Door deze bediening blijft de stof altijd op zijn plek hangen, ook wanneer u het raam opent en sluit.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen met baleinen

Lichtdoorlatende vouwgordijnen vouwen zichzelf sierlijk op doordat er gebruik gemaakt wordt van baleinen. Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in de stof worden verwerkt. In gesloten toestand hangt het vouwgordijn mooi strak. Wanneer u het vouwgordijn opent, vouwt de stof zich sierlijk op. Bij de vouwgordijnen van Joe Benelli zullen de baleinen altijd aan de achterzijde verwerkt worden.

Vouwgordijnen van linnen, katoen of polyester

In onze kleurencollectie vindt u een mooie selectie van trendkleuren die mooi uitkomen in elk interieur. De stoffen voor onze vouwgordijnen verschillen tussen linnen, katoen en polyester. Heeft u een vraag over een bepaalde stof of wilt u weten van welke stof de gewenste kleur gemaakt is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij raden u in alle gevallen aan om gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen om zo teleurstelling te voorkomen. De kleuren op uw beeldscherm kunnen mogelijk afwijken van het origineel.

 

Wat kosten lichtdoorlatende vouwgordijnen?
Bij Joe Benelli kunt u uw lichtdoorlatende vouwgordijn al vanaf €91,- bestellen. Doordat we de vouwgordijnen in eigen fabriek laten fabriceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit. De prijs is afhankelijk van de gewenste maten van uw nieuwe vouwgordijn. Vul de gewenste maten in en laat u verrassen door de prijs.
Hoe werkt een lichtdoorlatend vouwgordijn?
Bij een vouwgordijn wordt de stof afgewerkt met baleinen. De baleinen zorgen ervoor dat de stof zich sierlijk kan opvouwen. De baleinen bij de vouwgordijnen van Joe Benelli worden altijd aan de achterzijde geplaatst. Een vouwgordijn kan middels een ketting (traditionele bediening) of handgrepen (top down bediening) geleverd worden.
Hoe moet ik mijn vouwgordijn opmeten?
Het opmeten van de juiste maten voor een vouwgordijn is erg eenvoudig. Wanneer u een vouwgordijn tussen twee muren wilt plaatsen, meet u de breedte tussen de twee muren op. Verminder de breedte met 1 centimeter voor de speling. Wilt u uw vouwgordijn op de muur plaatsen? Meet dan de breedte en hoogte inclusief gewenste overlap op.
Lichtdoorlatende vouwgordijnen kopen: waar moet ik op letten?
Lichtdoorlatende vouwgordijnen zijn er geschikt voor de woonkamer, werkkamer en keuken. De fijne lichtinval zorgt voor meer sfeer in uw woning. Onze vouwgordijnen zijn ook in transparante en verduisterende stoffen leverbaar. Zo kunt u uw gehele woning voorzien van mooie vouwgordijnen op maat.
Technische gegevens
Hoogte vouwgordijnen Pakkethoogte
100 cm 22 cm
150 cm 23 cm
200 cm 24 cm
250 cm 25 cm
300 cm 26 cm

Montagebeugel

Systeem

Traditioneel

Bij de traditionele vouwgordijnen is de bak 37mm hoog en 33mm diep. De vouwgordijnen zitten doormiddel van klittenband voor de bak waardoor de bak niet zichtbaar is.

 

Top-down-bottom-up

Een andere mogelijkheid zijn de vouwgordijnen top down bottom up systeem. Dit is even smal systeem waarbij het vouwgordijn geleid wordt. De rail is 17mm hoog en 20mm diep. De montage beugels zijn 30mm breed en 10mm diep.

Inmeetinstructies

Vouwgordijnen in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte binnen het kozijn (links en rechts) op drie punten, boven, midden en onder.
 • Meet de hoogte binnen het kozijn op drie punten, links, midden en rechts.
 • Bestelmaat Breedte = de kleinst gemeten breedte min 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn.
 • Bestelmaat Hoogte = de strakke hoogte maat van het kozijn, in centimeters.
 • De hoogtemaat is inclusief de ophangbak.

Vouwgordijnen op de dag (op de muur/ over het kozijn heen)

 • Bestelmaat breedte = breedte van het raam + de gewenste overlap.
 • Bestelmaat hoogte = Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
Opties

Baleinen

Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in het vouwgordijn worden verwerkt. Zo hangt uw vouwgordijn strakker naar beneden en klapt de stof op als u hem optrekt. De Baleinen zitten bij de vouwgordijnen van Joe Benelli altijd aan de achterzijde.


Uitlijning

Wanneer u meerdere vouwgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw vouwgordijnen doorlopen.


Top down bottom up Vouwgordijn

Nieuw bij Joe Benelli Home en Living zijn top down bottom up vouwgordijnen. Met de top down vouwgordijnen heeft u een nog smaller systeem wat dit een zeer geschikt product maakt voor ramen die weinig ruimte hebben voor de montage. De top down bottom up vouwgordijnen worden met een clip op de rail geleverd zodat u het vouwgordijn met de hand kan bedienen. Vouwgordijnen top down zijn ideaal om nog meer controle te hebben op de lichtinval.


Trendkleuren

vouwgordijnen wit? vouwgordijnen grijs? of toch taupe? Met het ruime kleurenassortiment van Joe Benelli zit uw kleur er zeker tussen. Om de keuze wat makkelijker te maken kan u gratis kleurstalen aanvragen zodat u de kleur op uw gemak thuis kan bekijken. Toch niet de gewenste kleur gevonden? Neem dan telefonisch contact met ons op, op het nummer 010-7200400, wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: