Afmetingen

Let op: Bekijk eerst de inmeetinstructies. de maat die u doorgeeft is de bestelmaat.
U meet de glaslatten en telt hier 4,6 cm bij op in de breedte en hoogte. Dit is uw bestelmaat.

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

Volgende stap

Stofkleur

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. De kleuren zijn in onze showroom te bekijken.

Volgende stap

Systeemkleur

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Plissé kliksysteem

Het plissé kliksysteem is een vorm van raamdecoratie waarmee u niet in uw kozijn hoeft te boren. Het frame van aluminium monteert u door middel van een magneetband op uw kozijn. De Keje splendid plisségordijnen zijn perfect voor kunststof kozijnen of wanneer u beperkte montageruimte heeft.

 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen

Bekijk foto's »

Technische gegevens

Plissé kliksysteem

Afmetingen
Breedte van de plooi: 20 mm (=2 cm)
Afmetingen profiel: Breedte is 3,8cm en totale diepte is 2,9cm.
Maximaal leverbare afmetingen: 200 cm breed x 240 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 20 cm breed x 20 cm hoog
Overig  
Kleuren systeem: RAL 9001, RAL 9010, RAL 9016 of RAL 7016.
Bedieningssysteem: Top-down systeem

Plisségordijnen zonder boren

Bij de Keje Splendid Pliss worden de plisségordijnen verwerkt in een aluminium frame. Dit frame bevestigt u door middel van een magneetband die u op uw kozijn plaatst. Hierdoor hoeft u niet te boren en schroeven in uw kozijn, maar kunt u wel genieten van de gewenste privacy en lichtinval.

Keje Splendid Pliss bestellen

anaf nu kunt u uw nieuwe Keje Splendid Pliss ook bestellen bij MijnRaamdecoratie. In onze meetinstructie staat aangegeven hoe u de bestelmaten op kunt meten. U meet de breedte en hoogte van het zichtbare glas op en telt bij zowel de breedte als de hoogte 4,6cm op.

Vervolgens kiest u de gewenste kleur en de kleur van het systeem om deze vorm van raamdecoratie op maat volledig aan te laten sluiten op uw huidige interieur.

De voordelen van de Keje Splendid Pliss

Er zijn veel voordelen te benoemen voor de Keje Splendid Pliss. Dit systeem is vooral geschikt als u niet wil of mag schroeven of boren in uw kozijnen. Daarnaast kunt u de profielen volledig op maat laten fabriceren, zodat deze volledig aansluiten op uw kozijnen. Het profiel is voorzien van geïntegreerde trekbalken en een uniek vergrendelingssysteem. En met een maximale afmeting van 200cm bij 200cm is dit systeem voor vele verschillende ramen geschikt.

Bij de Keje Splendid Pliss wordt het plisségordijn middels top down bottom up bediening geplaatst. Hierbij kunt u uw plisségordijn dus op elke gewenste hoogte plaatsen.

 

🔍 Wat is de Keje Splendid Pliss?
De Keje Splendid Pliss is een systeem waarbij u niet meer hoeft te schroeven of boren in uw kozijn. Het plisségordijn wordt in een profiel verwerkt die naadloos aansluit op uw kozijn.
🌈 In welke kleuren is de Keje Splendid Pliss leverbaar?
Het Keje Splendid systeem is uitvoerbaar in vier populaire RAL-kleuren (RAL 9010, RAL 9016, RAL 9001 en RAL 7016). Het plisségordijn is in verschillende kleuren uitvoerbaar.
🔧 Hoe plaats ik een Keje Splendid Pliss?
Het Keje Splendid Pliss systeem wordt gemonteerd zonder dat u hoeft te schroeven of boren in uw kozijn. U plaatst het profiel door middel van een magneetband die u op uw kozijn plaatst. Deze magneetband zorgt ervoor dat het profiel van de Keje Splendid raamdecoratie naadloos aansluit op uw kozijn.
✅ Wat zijn de voordelen van de Keje Splendid Pliss?
Doordat dit systeem wordt gemonteerd door middel van een magnetische strip op het kozijn, hoeft u niet te boren en schroeven in uw kozijn. Daarnaast vormt het frame van de Keje Splendid Pliss een strakke en moderne uitstraling in uw woning.

 

Stofsoorten

Het product kan worden voorzien van vier verschillende stoffen:

Decoratief

De naam zegt het al, de decoratieve stofgroep is puur voor decoratie. De plissé stof is transparant en laat daardoor licht door en geeft weinig privacy.

Niet doorschijnend

De niet doorschijnende stofgroep wordt ook wel lichtdoorlatend plissé genoemd. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. Een ideale stof voor bijvoorbeeld woonkamers.

Verduisterend

De verduisterende stofgroep zijn verduisterende dupli gordijnen (honinggraad stof). Samen met het Splendid systeem zorgt deze stof er voor dat de ruimte volledig verduisterd is, dit maakt het systeem ideaal voor slaapkamers.

Dupli

De dupli groep zijn van lichtdoorlatende honingraat stoffen. Dupli gordijnen hebben, anders dan plissé gordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat de koorden die door de stof lopen niet zichtbaar zijn. Nog een voordeel aan de dupli stoffen, ze hebben een isolerende werking. Door de honingraatstructuur van het gordijn ontstaat er stilstaande lucht, zo hou je in de winter de kou buiten en met de zomer hou je je huis koel.

Maat berekenen

Breedte

  • U meet van de linkerzijde glas lat tot rechterzijde glas lat. Tel hier 4,6cm (46mm) bij op, dit is de bestelbreedte.

Hoogte

  • U meet de glas lat boven tot de glas lat beneden. Tel hier 4,6cm (46mm) bij op, dit is de bestelhoogte.

Voorbeeld:
Breedte van linkerkant glas lat tot rechterkant glas lat = 96cm +4,6cm =bestelmaat 100,6cm
Hoogte is glas lat van de bovenkant tot glas lat aan de onderkant 93,2cm + 4,6cm = bestelmaat 97,8cm.

Let op! De ruimte tussen de raamkruk en het glas dient minimaal 2 cm te zijn.

 

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: