Uitvoering

U kunt kiezen uit Standaard of Top Down. Standaard houdt in dat alleen het onderste deel van het plisségordijn omlaag en omhoog kan. Met het Top Down systeem kan zowel het onderste, als het bovenste deel van de plisse omhoog en omlaag.

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 0,5 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte zonder Top-down Bottom-up 40 cm.
- Minimale breedte Top-down Bottom-up 70 cm.
- Maximaal 300 cm. * de maximale breedte kan per kleur afwijken.
- Minimale hoogte 50 cm en maximale hoogte 260 cm

Volgende stap

Type stof

Volgende stap

Kleuren

Stoffen waar V/A achter staat zijn stoffen met dezelfde kleur voor- als achterkant.
Wanneer er geen V/A achter staat is de achterkant wit.

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Kleur van het systeem

Bediening

Tip! Indien u 2 plisségordijnen naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Met een top down systeem heeft u standaard links en rechts een ketting.

Volgende stap

Extra opties

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor zijgeleiding en klemsteunen.
Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Dupli Plissé XL gordijnen Joe Benelli

Met de Dupli Plissé XL gordijnen van Joe Benelli kunt u zelfs uw grootste ramen voorzien van mooie en sierlijke raamdecoratie op maat. Met een Dupli Plissé gordijn voegt u direct meer sfeer en warmte toe aan uw interieur. Stel online uw nieuwe Dupli Plissé XL gordijn naar wens samen!

 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen

Bekijk foto's »

Technische gegevens

Dupli Plissé XL op maat

Onze Dupli Plissé XL gordijnen zijn Duette gordijnen die geschikt zijn voor grotere ramen. Hierdoor kunt u zelfs de grootste ramen in uw woning voorzien van stijlvolle raamdecoratie. U kunt uw Dupli Plissé XL namelijk met een maximale breedte van 300cm en maximale hoogte van 260cm laten fabriceren! En dankzij de veelzijdigheid van deze gordijnen is een Dupli Plissé XL een geschikte keuze voor elk interieur. Houdt u van industrieel, Scandinavisch, botanisch of liever klassiek wonen? De Joe Benelli Dupli Plissé XL gordijnen zijn altijd een goede keuze.

Met meer dan 40 verschillende trendkleuren is er altijd een kleur die aansluit bij uw interieur. En weet u nog niet welke kleur het beste past bij uw woning? Vraag dan gratis kleurstalen aan op onze website! Hiermee kunt u op uw gemak bekijken welke kleur het beste past bij uw interieur. U bent ook van harte welkom in onze showroom, waar ons team klaarstaat om u te adviseren.

Joe Benelli Dupli Plissé XL gordijnen

Bij MijnRaamdecoratie.nl willen we mooie raamdecoratie op maat voor iedereen mogelijk maken. Daarom hebben wij een collectie Dupli Plissé XL gordijnen uitgebracht die zowel budgetvriendelijk als stijlvol zijn. Zo kan ieder huishouden genieten van luxe raamdecoratie tegen een mooie prijs. Bij Joe Benelli besteld u uw nieuwe Dupli Plissé namelijk al vanaf €41,87! De mooie details maken onze Dupli Plissé XL gordijnen erg mooi. De karakteristieke vouwen zorgen ervoor dat uw Dupli Plissé sierlijk op- en uitvouwt wanneer u uw raamdecoratie opent of sluit. En dankzij de verschillende mogelijkheden, zoals de kleur en bediening, kunt u uw nieuwe gordijn helemaal naar wens samenstellen. Zo sluit uw nieuwe raamdecoratie volledig aan op uw interieur en uw wensen.

Het fijne aan de Dupli Plissé XL gordijnen is dat deze ook een isolerende werking hebben. Doordat een Dupli Plissé bestaat uit twee lagen stof, blijft er lucht tussen deze twee lagen stof hangen. Hierdoor houdt u de warmte in de zomer buiten en in de winter juist binnen! Daarmee zorgt u op stijlvolle manier voor een lager energieverbruik. Onze verduisterende stoffen hebben een betere isolerende werking dan de lichtdoorlatende stoffen.

Lichtdoorlatende of verduisterende Dupli Plissé XL

Wij bieden zowel lichtdoorlatende als verduisterende Dupli Plissé XL gordijnen aan. Hierdoor kunt u uw gehele woning bekleden met mooie gordijnen. En dankzij de ruime mogelijkheden betreft afmetingen kunt u zelfs uw grootste ramen voorzien van stijlvolle Dupli Plissé gordijnen van Joe Benelli.

De verduisterende stoffen zijn 100% verduisterend en daarmee zeer geschikt voor uw slaapkamer. Doordat de lichtkieren klein blijven, kunt u het hele jaar door genieten van een fijne lichtinval. De lichtdoorlatende stoffen laten, zoals de naam al aangeeft, wel licht door. Hierdoor wordt een fijne sfeer en unieke lichtinval gecreëerd. De lichtdoorlatende Dupli Plissé gordijnen van Joe Benelli zijn daarom erg geschikt voor uw woonkamer, keuken of werkkamer. En dankzij de ruime kleurencollectie van meer dan 40 kleuren zit er altijd een mooie kleur voor u bij. Vergeet niet om gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Hiermee kunt u eenvoudig vergelijken welke kleur het beste aansluit op uw interieur.

Dupli Plissé XL met top down bottom up bediening

Onze top down bottom up bediening is erg populair. Bij een top down bottom up bediening wordt de stof verspannen tussen twee systeemdelen met een strak design. Aan de linker- en rechterkant van het systeem worden kettingen bevestigd. Hiermee kunt u uw Dupli Plissé XL eenvoudig bedienen.

Wilt u genieten van een mooie lichtinval zonder dat u daarvoor uw privacy op hoeft te geven? Plaats het Dupli Plissé gordijn aan de onderzijde van uw raam, zodat er aan de bovenkant nog natuurlijk licht naar binnen valt. De top down bottom up bediening is geschikt voor elk raam. Doordat de stof verspannen wordt, blijft deze altijd op zijn plek hangen. Hierdoor is een Dupli Plissé ook erg geschikt voor kiepkantelramen of draaikiepramen. Als u uw raam opent, blijft de stof netjes op zijn plek hangen!

Wat zijn Dupli Plissé XL gordijnen?

Een Dupli Plissé gordijn bestaat uit twee lagen stof waarin vouwen zijn verwerkt. De twee lagen stof vormen de kenmerkende honingraat aan de zijkant van het gordijn. De Dupli Plissé XL gordijnen zijn speciaal ontwikkeld voor grotere ramen.

Wat kosten Dupli Plissé XL gordijnen van Joe Benelli?

De Dupli Plissé XL gordijnen van Joe Benelli zijn verkrijgbaar vanaf €41,87. De prijs hangt af van de gewenste maten, bediening, kleur en verdere afwerking. Stel uw Dupli Plissé XL online naar wens samen om te zien wat Dupli Plissé gordijnen voor uw woning kosten.

Hoe hang ik een Dupli Plissé XL gordijn op?

Het monteren van Dupli Plissé gordijnen is erg eenvoudig. In onze montagehandleiding leggen we uit hoe u uw Dupli Plissé XL kunt monteren. U kunt uw raamdecoratie ook laten monteren. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Wat is het verschil tussen plisségordijnen en Dupli Plissé XL gordijnen?

Een plisségordijn bestaat uit één laag stof en een Dupli Plissé uit twee lagen stof. Het verschil is duidelijk te zien aan de zijkant. Bij een Dupli Plissé gordijn ziet u aan de zijkant de kenmerkende honingraat. Bij een plisségordijn is een enkele vouw te zien.

Technische gegevens
Afmetingen
Breedte van de plooi: 25 mm
Afmetingen bovenprofiel: 32 mm diep en 44 mm hoog
Afmetingen onderprofiel 28 mm diep en 17 mm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 300 cm
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed x 40 cm hoog
Overig  
Kleuren systeem: 5 kleuren mogelijk
Bediening: Met ketting. Standaard en top down mogelijk.
Hoogte Totaal plissé in cm. pakkethoogte
50 cm ± 6 cm
100 cm ± 8 cm
150 cm ± 9,5 cm
200 cm ± 11,5 cm
220 cm ± 12 cm
260 cm ± 13 cm
Maat berekenen

Goed om te weten, voordat u gaat meten

 • Houd rekening met vensterbanken en verwarmingsbuizen.
 • Houd rekening met naar binnendraaiende ramen en/of deuren en uitstekend raam- en/of deurbeslag.
 • Kijk goed of er geen sierstrip, plint of ander obstakel in de weg zit op de plaats waar u de raamdecoratie gaat monteren.
 • Houd voldoende afstand van het raam als dit gevoelig is voor thermische breuk
 • Meet enkel in wanneer de maten niet meer veranderen door bijvoorbeeld stucen of het plaatsen van een vloer.
 • In dit document vindt u inmeetinstructies voor: IN de dag, OP de dag, meerdere producten naast elkaar, draaikiepramen, erkers met rechte hoeken en erkers met schuine hoeken.

 

Stap 1 Bepaal de plaatsing van de raamdecoratie

Voordat u begint met inmeten is het belangrijk om te bepalen hoe u raamdecoratie gaat monteren. U kunt kiezen voor plaatsing IN de dag en plaatsing OP de dag. De manier van plaatsen heeft invloed op het inmeten. Bepaal de plaatsing en volg de bijpassende stap voor de juiste inmeetinstructies.

 

In de dag

Optie 1: IN de dag

Hierbij komt de raamdecoratie tussen twee muren of in het kozijn te hangen.

Ga naar stap 2A »

In de dag

Optie 1: OP de dag

Hierbij komt de raamdecoratie op de muur/over het kozijn te hangen.

Ga naar stap 2B »

Stap 2 Inmeetinstructies

Instructievideo's


In de dag

stap 2a: IN de dag

(in kozijn of tussen twee muurdelen)

1) Breedte meten

Meet de breedte binnen het kozijn op 3 punten: boven, midden en onder. De bestelmaat = smalst gemeten maat -1 cm, bij (duo)rolgordijnen en plissé/duette is dit maar -0,5 cm.

2) Hoogte meten

Meet de hoogte binnen het kozijn op 3 punten: links, midden en rechts. Houd de langste maat aan voor jaloezieën, rolgordijnen en plissé/duette. Voor vouwgordijnen en duorolgordijnen de kortste maat.


In de dag

stap 2b: OP de dag

(op de muur/over het kozijn heen)

1) Breedte meten

Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen. Deze maat is inclusief bovenbak.

2) Hoogte meten

Meet de hoogte binnen het kozijn op 3 punten: links, midden en rechts. Houd de langste maat aan voor jaloezieën, rolgordijnen en plissé/duette. Voor vouwgordijnen en duorolgordijnen de kortste maat.

Let op: Houd rekening met bovenbak en de pakkethoogte, zodat naar binnendraaiende ramen/deuren probleemloos kunnen openen en sluiten wanneer de raamdecoratie is opgetrokken. De pakkethoogte vindt u op onze website onder het kopje ‘‘technische gegevens’’ op de productpagina.

 

Meerdere producten naast elkaar? Zo bepaalt u de breedte

Gaat u meerdere producten naast elkaar hangen? Volg dan de onderstaande stappen om de breedte te bepalen.

 • Markeer op alle kozijnstijlen het middelpunt.
 • Meet de strakke breedte maat van markeer- tot markeerpunt op 3 plaatsen, noteer de smalst gemeten maat en haal hier 1 cm vanaf. Bij (duo)rolgordijnen en plissé/duette is dit maar 0,5 cm. Deze breedtemaat vult u in op de website.
 • Herhaal bovenstaande stappen voor elk raam
 •  

  Inmeetinstructies voor draaikiepramen

  Draai kiep raam, standaard montage.

  Draai kiep raam, montage met klemsteunen.

  Let op: Geschikt voor de volgende vormen van raamdecoratie: plissé/duette verspannen of vrijhangend met zijgeleiding. 25 mm en 50mm houten/aluminium jaloezie met zijgeleiding.

  Het opmeten van een draaikiepraam is een nauwkeurige aangelegenheid. Er bestaan twee vormen van montage. Zorg dat u de inmeetinstructies volgt die in uw situatie van toepassing is.

  Optie 1: Standaard montage

  Montage door middel van boren/schroeven.
  Geschikt voor houten en aluminium draaikiepramen.

  Optie 2: Montage met klemsteunen

  Montage door middel van klemsteunen.
  Geschikt voor kunststof draaikiepramen.

  Optie 1: Standaard montage

  Standaard montage door middel van boren/schroeven.
  Geschikte oplossing voor draaikiepramen van hout en aluminium.

   

  1) Breedte meten

  Meet tegen de klink tot de buitenkant van de glaslat. Dit is de bestelmaat.

  2) Hoogte meten

  Meet de bovenkant van het openslaande deel tot onderzijde glaslat.
  Dit is de bestelmaat. Deze maat is inclusief de bovenbak.

  Kies bij de stap “Extra opties” voor zijgeleiding wanneer dit niet standaard op het gekozen product zit.

  standaard montage

  Optie 2: Montage met klemsteunen

  Geschikte oplossing voor draaikiepramen van kunststof.

  Let op: Controleer bij een kunststof draaikiepraam vooraf of u boven en onder minimaal 2,5 cm ruimte heeft tussen het openslaande gedeelte en vensterbank/kozijn (zie afbeelding, oranje aanwijzing ) Wanneer u deze ruimte niet heeft, is montage met klemsteunen niet mogelijk!

   

  1) Breedte meten

  Meet tegen de klink tot de buitenkant van de glaslat. Dit is de bestelmaat.

  2) Hoogte meten

  Zet het raam open en meet de totale hoogte van het openslaande deel.
  Dit is de bestelmaat. Deze maat is inclusief de bovenbak.

  Kies bij de stap “Extra opties” voor zijgeleiding wanneer dit niet standaard op het gekozen product zit. Kies hier ook voor de optie klemsteunen.

  standaard montage

   

  Inmeetinstructies voor erkers

  Wilt u de raamdecoratie ophangen in een erker? Hieronder ziet u de stappen voor het inmeten van een erker met rechte hoeken (optie 1). Heeft u een erker met schuine hoeken? Volg dan de stappen van optie 2.

  Let op:
  • Houdt er rekening mee dat u open ruimtes krijgt tussen de producten.
  • De stofbreedte bij een (duo)rolgordijn is smaller dan de cassette, plaatsing in een erker raden wij hierom af.
  • I.v.m. de bediening raden wij een vrijhangend top down bottom up systeem af in een erker met rechte hoeken.
  • Het inmeten van erkers kan lastig zijn, komt u er niet uit of twijfelt u? Maak dan gebruik van onze inmeetservice

  Optie 1: Erker met rechte hoeken

  1. Maak een keuze voor optie A of optie B, zoals in de afbeelding hiernaast weergegeven.
  2. Meet de strakke breedte op drie plaatsen van raamzijde 1.
   Noteer de smalst gemeten maat en haal hier 1 cm vanaf. Dit is de bestelmaat.
  3. Meet de hoogte op drie plaatsen van raam 1 en noteer de langste maat voor jaloezieën, rolgordijnen en plissé/duette. Voor vouwgordijnen en duo-rolgordijnen de kortste maat.
  4. Meet de strakke breedtemaat op drie plaatsen van raamzijde 2.
   Noteer de smalst gemeten maat en haal hier de juiste speling vanaf (zie tabel hieronder)
  5. Meet de hoogte op drie plaatsen van raam 2 en noteer de langste maat voor jaloezieën, rolgordijnen en plissé/duette. Voor vouwgordijnen en duo-rolgordijnen de kortste maat.
  TABEL: Aan te houden speling per product
  16mm & 25mm Jaloezie - 3,5 cm | 50mm Jaloezie - 7,5 cm | 70mm Jaloezie - 8,5 cm | Vouwgordijn - 5 cm | Plissé/duette - 3 cm | Dupli plissé XL - 4,5 cm

  Optie 2: Erker met schuine hoeken

  1. Knip een aantal stukken papier uit in de dieptemaat van de bovenbak (incl. afdeklat, beugel en speling). Houdt hiervoor de maten aan die aangegeven zijn in de tabel hieronder
  2. Plaats in iedere hoek de stukken papier, zoals weergegeven in de illustratie (grijze vlakken). Zorg dat de stukken elkaar niet raken.
  3. Meet bij ieder raam de breedte inclusief papier en noteer deze. Haal hier 0,7 cm speling af.
  4. Meet van ieder raam de hoogte op drie plaatsen en noteer voor jaloezieën, rolgordijnen en plissé/duette de langste hoogtemaat. Voor duorolgordijnen en vouwgordijnen houdt u de kortste maat aan.
  TABEL: Houdt deze maten aan voor de stukken papier
  16mm & 25mm Jaloezie - 3,5 cm | 50mm Jaloezie - 7,5 cm | 70mm Jaloezie - 8,5 cm | Vouwgordijn - 5 cm | Plissé/duette - 3 cm | Dupli plissé XL - 4,5 cm
  Opties

  Stofbreedteverlies
  Aan de kant waar de ketting zit heeft u 1,5cm stofbreedteverlies, aan de andere zijde is dit 0,25 cm. Let op! bij een top down systeem heeft u een totale stofbreedteverlies van 3cm.


  Montagebeugel
  De montagebeugel is universeel. Deze kan naar boven en naar achter gemonteerd worden.


  Ketting
  Standaard geleverd met kunststof ketting, in de zelfde kleur als het systeem. Tegen meerprijs een luxe metalen ketting mogelijk.


  Fly wheel kindveiligheid systeem
  Wanneer de ketting in 1 keer een harde ruk krijgt zal het wiel loskomen, zo kan een kind zich nooit bezeren. Het wiel kan weer terug geklikt worden in het systeem en is momenteel een van de meest luxe systemen op gebied van kind veiligheid.

   

  🔍 Wat zijn Dupli Plissé XL gordijnen op maat?
  Onze Dupli Plissé XL gordijnen zijn een uitbreiding op de Joe Benelli Dupli Plisse gordijnen op maat. Deze Duette gordijnen zijn uitvoerbaar tot een breedte van 300cm en maximale hoogte van 260cm. Hierdoor zijn de Dupli Plissé XL gordijnen geschikt voor grotere raampartijen in huis!
  💶 Wat kosten Dupli Plissé XL gordijnen op maat?
  De prijs van een onze Dupli Plissé XL gordijnen hangt af van de gewenste maten. Door de maten in te voeren in onze webshop ziet u direct de scherpe prijs voor nieuwe raamdecoratie op maat!
  ❓ Wat is het verschil tussen normale Dupli Plissé en Dupli Plissé XL gordijnen?
  Onze standaard Dupli Plissé gordijnen zijn leverbaar tot een breedte van 230cm en een hoogte van 260cm. Onze Dupli Plissé XL zijn leverbaar in een breedte tot 300cm en een hoogte van 260cm. Hierdoor kunt u zelfs uw grootste ramen in huis voorzien van stijlvolle raamdecoratie!
  ✅ Wat zijn de voordelen van Dupli Plissé XL gordijnen op maat?
  Door de dubbele laag stof ontstaat een honingraat. Hier blijft lucht tussen hangen. Door de dubbele laag stof biedt de Dupli Plissé XL van Joe Benelli een isolerende werking.

   

   

  Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

  Kunnen wij je ergens mee helpen

  010 - 720 04 00
  Of gebruik onze online chat

  In deze shop wordt veilig betaald met: