Uitvoering

 • Meest geselecteerd

  Dit systeem bedient u doormiddel van bedieningskoorden omhoog en omlaag. Bij Bottom-up top-down uitvoering zit er aan elke zijde een bedieningskoord.

 • Dit systeem zit altijd tussen 2 koorden verspannen en bedient u door met de hand het profiel naar boven en beneden te bewegen.
  Maximale breedte van 150 cm.

Volgende stap

Optie

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 0,5 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 30 cm.
- De maximale breedte kan per kleur afwijken.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 220 cm.
- Bij een breedte vanaf 120 cm is de maximale hoogte 150 cm.

- Minimale breedte 30 cm.
- De maximale breedte kan per kleur afwijken.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 260 cm.

Volgende stap

Type stof

Volgende stap

Kleuren

Stoffen waar V/A achter staat zijn stoffen met dezelfde kleur voor- als achterkant.
Wanneer er geen V/A achter staat is de achterkant wit.

Kies kleurgroep

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Kies kleurgroep

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Kleur van het systeem

Bediening

Tip! Indien u 2 DUETTE Shades naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Volgende stap

Extra opties

Tip! Indien u de Duette® Shades op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor zijgeleiding en klemsteunen.
Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Duette® Shades van Cosiflor

Duette® Shades maken uw interieur compleet. Met een Duette® Shades van Cosiflor voegt u direct warmte en sfeer toe aan uw interieur. En met de gebruiksvriendelijke bediening kunt u op elk moment van de dag spelen met de lichtinval. Kies de gewenste stijl, voer uw maten in en laat u verrassen door een scherpe prijs.

 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen

Bekijk foto's »

Duette® Shades op maat bestellen

Duette® Shades van Cosiflor geven uw woning direct een karakteristieke, sfeervolle uitstraling. Op onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe Cosiflor Duette® Shades. In deze collectie vindt u zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Zo is deze vorm van raamdecoratie op maat geschikt voor alle ramen in uw woning. Woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, eetruimte, keuken.. Noem het maar op!

Neem ook eens een kijkje bij onze Dupli Plisse gordijnen of plissegordijnen en laat u inspireren door de andere mogelijkheden die wij u kunnen bieden!

Wanneer kiest u voor Duette® Shades van Cosiflor?

Cosiflor staat al jaren bekend om raamdecoratie van zeer goede kwaliteit. De Duette® Shades worden gemaakt van sterke materialen waar u jarenlang plezier van zult beleven. U geniet niet alleen van een fijne sfeer, maar ook van het isolerende effect van deze vorm van raamdecoratie. Omdat een Duette® gordijn altijd uit twee lagen stof bestaat, ontstaat de unieke honingraatstructuur aan de zijkant. Tussen deze twee lagen stof blijft lucht hangen. Hierdoor kan de warmte in de zomer niet binnen komen en kan de warmte in de winter juist niet naar buiten. En dat scheelt weer in de energiekosten!

En met vele extra mogelijkheden kunt u uw raamdecoratie volledig laten aansluiten op uw wensen. Zo kunt u kiezen uit standaard bediening of bediening middels top down bottom up systeem.

Duette Top Down Bottom Up: wat is dat?

De Top Down Bottom Up uitvoering biedt u de mogelijkheid om uw raamdecoratie zo te verstellen dat u altijd kunt genieten van privacy. De stof van een Duette® Shades wordt namelijk verspannen tussen twee koorden. Aan de boven- en onderkant kunt u het gordijn op de gewenste hoogte laten hangen. Genieten van zonlicht, maar geen zin in pottenkijkers? Hang uw Duette® Shades in het midden van het raam en laat aan de boven- en onderkant ruimte over.

In het bestelproces van onze Duette® Shades kunt u kiezen voor standaard bediening en Top Down Bottom Up bediening. Hulp nodig bij het kiezen van de bediening of het bestellen van uw nieuwe raamdecoratie? Wij helpen u graag!

Duette verduisterend of lichtdoorlatend bestellen?

De verschillende stoffen bieden elk een eigen, unieke uitstraling. Zo zijn de verduisterende Duette® stoffen echt 100% verduisterend, waardoor deze geschikt zijn voor in uw slaapkamer. Doordat de lichtkieren nihil zijn, kunt u genieten van een optimale nachtrust. De lichtdoorlatende stoffen laten nog wel licht door, waardoor een unieke sfeer in uw woning ontstaat.

De lichtdoorlatende Duette® Shades van Cosiflor zijn perfect voor uw woonkamer, keuken of werkkamer. Met een ruime collectie aan kleuren wordt het aanschaffen van uw nieuwe Duette® Shades op maat nog leuker! En weet u niet welke kleur het beste bij uw woonkamer of keuken staat? Bij MijnRaamdecoratie.nl kunt u gratis kleurstalen aanvragen. Zo kunt u thuis vergelijken en bepalen welke kleur voor de juiste sfeer en balans zorgt.

Cosiflor Duette® Shades kopen? Dat doet u online!

Bij Joe Benelli kunt u uw Duette® Shades volledig naar wens samenstellen en online bestellen. Met de gratis kleurstalen bepaalt u eenvoudig de gewenste kleur van uw nieuwe Duette® Shades. Daarnaast kunt u ook de kleur van de bediening en het systeem bepalen, zodat dit mooi aan zal sluiten op uw kozijnen en verdere elementen in uw interieur.

Wat zijn Cosiflor Duette® gordijnen?

Een Duette® gordijn van Cosiflor is een vorm van raamdecoratie die gekarakteriseerd wordt door de vouwen in de stof. Doordat er gewerkt wordt met een dubbele laag stof, ontstaat een honingraat aan de zijkant van het gordijn.

Wat kosten Duette® Shades?

De prijs van een Duette® Shades hangt sterk af van de gewenste maten en extra mogelijkheden. Voer online uw maten in en kies de gewenste extra opties om te zien wat de prijs is voor Duette® gordijnen op maat voor uw woning.

Hoe moet ik Duette® Shades ophangen?

Het monteren van uw nieuwe Cosiflor Duette® gordijn(en) is erg makkelijk. U monteert de montagesteunen op de wand of tegen het plafond. Vervolgens klikt u het systeem van de Duette® gordijnen in de steunen. Bekijk onze montagehandleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u de Cosiflor Duette® gordijnen kunt monteren.

Wat is het verschil tussen plisségordijnen en Duette® Shades?

Plisségordijnen en Duette® Shades worden vaak door elkaar gehaald. Op het eerste gezicht zijn deze twee vormen van raamdecoratie identiek aan elkaar. Het verschil is dat een Duette® gordijn uit twee lagen stof bestaat, terwijl een plisségordijn is gemaakt van één laag stof. Ziet u een honingraat aan de zijkant van het gordijn, dan is het een Duette® gordijn.

Technische gegevens

Plisse en Duette® Shades handbediend

Afmetingen
Breedte van de plooi: 20 mm; Duette® Shades zijn 25 mm
Afmetingen bovenprofiel: 20 x 13 mm; Duette® Shades: 25 x 13 mm.
Bij het F2 systeem (top-down): 40 x 13 mm
Afmetingen onderprofiel 20 x 13 mm
Maximaal leverbare afmetingen: Verschillend
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog
Overig  
Kleuren systeem: Wit, technisch zilver en zwart
Bediening: Door middel van handgreep
Systeem: Standaard en top-down systeem
Plissé hoogte: Pakkethoogte
50 cm Ca. 5 cm
100 cm Ca. 6 cm
150 cm Ca. 7 cm
200 cm Ca. 8 cm
220 cm Ca. 9 cm
260 cm Ca. 9 cm
Maat berekenen

Instructievideo's


Duette® Shades in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte binnen het kozijn (links en rechts) op drie punten, boven, midden en onder.
 • Meet de hoogte binnen het kozijn op drie punten, links, midden en rechts.
 • Bestelmaat Breedte = de kleinst gemeten breedte min 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn.
 • Bestelmaat Hoogte = de strakke hoogte maat van het kozijn, in centimeters.
 • De hoogtemaat is inclusief de ophangbak.

Duette® Shades op de dag (op de muur/ over het kozijn heen)

 • Bestelmaat breedte = breedte van het raam + de gewenste overlap.
 • Bestelmaat hoogte = Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
Opties

Stoffen

Uw plissegordijnen zijn beschikbaar in 6 verschillende stoffen in diverse kleuren. U kunt kiezen uit de volgende stoffen:

 • Transparant
 • Lichtdoorlatende
 • Half verduisterende
 • Verduisterend
 • Kleurrijk
 • Gecraqueleerde

Gecraqueleerd betekent: ‘met vele barstjes in het oppervlak’.

Kleuren

De plissegordijnen zijn in vele kleuren beschikbaar bij MijnRaamdecoratie.nl. Als u de kleur graag in het echt wilt zien, kunt u gratis bij ons een kleurstaal aanvragen. Natuurlijk zijn we u ook graag van dienst in onze showroom in Rhoon.

Prijs

Twijfelt u over de prijs van onze plisse? In onze webshop is de plisse’s wel tot 40% goedkoper dan bij andere grote aanbieders. Zijn ze ergens anders goedkoper? Meld het ons meteen en wij passen onze prijs voor u aan!

Zijgeleiding

Als laatste kunt u ook nog kiezen voor een zijgeleiding. Zo voorkomt u het klapperen van de plissé bij beweging, wat soms als irritant ervaren kan worden. Wij plaatsen dan een staaldraad aan de zijkant van de plissé die het klapperen voorkomt. Dit is aan te raden voor bijvoorbeeld deuren en draaikiepramen. Zijgeleiding is niet mogelijk bij de Duette® Shades.

Duette® Shades op maat bestellen

Duette® Shades van Cosiflor geven uw woning direct een karakteristieke, sfeervolle uitstraling. Op onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe Cosiflor Duette® Shades. In deze collectie vindt u zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Zo is deze vorm van raamdecoratie op maat geschikt voor alle ramen in uw woning. Woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, eetruimte, keuken.. Noem het maar op!

Neem ook eens een kijkje bij onze Dupli Plisse gordijnen of plissegordijnen en laat u inspireren door de andere mogelijkheden die wij u kunnen bieden!

Wanneer kiest u voor Duette® Shades van Cosiflor?

Cosiflor staat al jaren bekend om raamdecoratie van zeer goede kwaliteit. De Duette® Shades worden gemaakt van sterke materialen waar u jarenlang plezier van zult beleven. U geniet niet alleen van een fijne sfeer, maar ook van het isolerende effect van deze vorm van raamdecoratie. Omdat een Duette® gordijn altijd uit twee lagen stof bestaat, ontstaat de unieke honingraatstructuur aan de zijkant. Tussen deze twee lagen stof blijft lucht hangen. Hierdoor kan de warmte in de zomer niet binnen komen en kan de warmte in de winter juist niet naar buiten. En dat scheelt weer in de energiekosten!

En met vele extra mogelijkheden kunt u uw raamdecoratie volledig laten aansluiten op uw wensen. Zo kunt u kiezen uit standaard bediening of bediening middels top down bottom up systeem.

Duette Top Down Bottom Up: wat is dat?

De Top Down Bottom Up uitvoering biedt u de mogelijkheid om uw raamdecoratie zo te verstellen dat u altijd kunt genieten van privacy. De stof van een Duette® Shades wordt namelijk verspannen tussen twee koorden. Aan de boven- en onderkant kunt u het gordijn op de gewenste hoogte laten hangen. Genieten van zonlicht, maar geen zin in pottenkijkers? Hang uw Duette® Shades in het midden van het raam en laat aan de boven- en onderkant ruimte over.

In het bestelproces van onze Duette® Shades kunt u kiezen voor standaard bediening en Top Down Bottom Up bediening. Hulp nodig bij het kiezen van de bediening of het bestellen van uw nieuwe raamdecoratie? Wij helpen u graag!

Duette verduisterend of lichtdoorlatend bestellen?

De verschillende stoffen bieden elk een eigen, unieke uitstraling. Zo zijn de verduisterende Duette® stoffen echt 100% verduisterend, waardoor deze geschikt zijn voor in uw slaapkamer. Doordat de lichtkieren nihil zijn, kunt u genieten van een optimale nachtrust. De lichtdoorlatende stoffen laten nog wel licht door, waardoor een unieke sfeer in uw woning ontstaat.

De lichtdoorlatende Duette® Shades van Cosiflor zijn perfect voor uw woonkamer, keuken of werkkamer. Met een ruime collectie aan kleuren wordt het aanschaffen van uw nieuwe Duette® Shades op maat nog leuker! En weet u niet welke kleur het beste bij uw woonkamer of keuken staat? Bij MijnRaamdecoratie.nl kunt u gratis kleurstalen aanvragen. Zo kunt u thuis vergelijken en bepalen welke kleur voor de juiste sfeer en balans zorgt.

Cosiflor Duette® Shades kopen? Dat doet u online!

Bij Joe Benelli kunt u uw Duette® Shades volledig naar wens samenstellen en online bestellen. Met de gratis kleurstalen bepaalt u eenvoudig de gewenste kleur van uw nieuwe Duette® Shades. Daarnaast kunt u ook de kleur van de bediening en het systeem bepalen, zodat dit mooi aan zal sluiten op uw kozijnen en verdere elementen in uw interieur.

Wat zijn Cosiflor Duette® gordijnen?

Een Duette® gordijn van Cosiflor is een vorm van raamdecoratie die gekarakteriseerd wordt door de vouwen in de stof. Doordat er gewerkt wordt met een dubbele laag stof, ontstaat een honingraat aan de zijkant van het gordijn.

Wat kosten Duette® Shades?

De prijs van een Duette® Shades hangt sterk af van de gewenste maten en extra mogelijkheden. Voer online uw maten in en kies de gewenste extra opties om te zien wat de prijs is voor Duette® gordijnen op maat voor uw woning.

Hoe moet ik Duette® Shades ophangen?

Het monteren van uw nieuwe Cosiflor Duette® gordijn(en) is erg makkelijk. U monteert de montagesteunen op de wand of tegen het plafond. Vervolgens klikt u het systeem van de Duette® gordijnen in de steunen. Bekijk onze montagehandleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u de Cosiflor Duette® gordijnen kunt monteren.

Wat is het verschil tussen plisségordijnen en Duette® Shades?

Plisségordijnen en Duette® Shades worden vaak door elkaar gehaald. Op het eerste gezicht zijn deze twee vormen van raamdecoratie identiek aan elkaar. Het verschil is dat een Duette® gordijn uit twee lagen stof bestaat, terwijl een plisségordijn is gemaakt van één laag stof. Ziet u een honingraat aan de zijkant van het gordijn, dan is het een Duette® gordijn.

Technische gegevens

Plisségordijnen en Duette® Shades koordbediend

Afmetingen
Breedte van de plooi: 20 mm; Duette® Shades is 25 mm
Afmetingen bovenprofiel: 20 x 13 mm; Duette® Shades: 25 x 13 mm.
Bij het F2 systeem (top-down): 40 x 13 mm
Afmetingen onderprofiel 20 x 13 mm
Maximaal leverbare afmetingen: Verschillend
Minimaal leverbare afmetingen: 20 cm breed x 20 cm hoog
Overig  
Kleuren systeem: Wit, technisch zilver en zwart
Bedieningssysteem: Standaard en top-down systeem
Hoogte Totaal plissé in cm. pakkethoogte
50 cm ± 6 cm
100 cm ± 8 cm
150 cm ± 9,5 cm
200 cm ± 11,5 cm
220 cm ± 12 cm
260 cm ± 13 cm
Maat berekenen

Instructievideo's


Het opmeten van uw plissé gordijnen is een nauwkeurige aangelegenheid. Onderstaande meetinstructies helpen u de juiste maat te berekenen. Deze kunt u doorgeven bij uw bestelling.

 1. Stel vast of er geen verwarmingsbuizen of deurhendels in de weg zitten.
 2. Bepaal of het plissé gordijnen in de dag (tussen twee raamstijlen of muurdelen) of op de dag (vrij hangend aan de muur boven het kozijn of aan plafond) worden geplaatst.

In de dag

Breedte

 • Meet de breedte van het kozijn op drie punten.
 • Neem de smalst gemeten maat.
 • Haal hier – 0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.

Hoogte

 • Meet de hoogte van het kozijn links en rechts.
 • Neem de grootst gemeten maat, dit is uw bestelmaat..

Op de dag

Breedte

 • Meet de breedte van het kozijn en tel hier de gewenste overlap bij op, dit is uw bestelmaat.
 • Qua overlap adviseren wij ± 14cm aan te houden.

Hoogte

 • Meet de hoogte vanaf onderkant kozijn/vensterbank tot bovenkant van het kozijn en tel hier ± 4 cm bij op voor het monteren van het profiel.Dit is uw bestelhoogte.

Wilt u dat de stof in opgetrokken stand boven het raam hangt?
Reken dan de pakkethoogte bij de hoogte op:

Hoogte Totaal plissé in cm. pakkethoogte
50 cm ± 6 cm
100 cm ± 8 cm
150 cm ± 9,5 cm
200 cm ± 11,5 cm
220 cm ± 12 cm
260 cm ± 13 cm

Hoe bepaal ik de breedte bij houten jaloezieen die naast elkaar hangen?

 1. Markeer op alle kozijnstijlen het middelpunt.
 2. Meet de strakke breedte maat van markeer- tot markeerpunt op 3 plaatsen, noteer de smalst gemeten maat en haal hier 1cm vanaf. Deze breedtemaat vult u in op de website. (In bovenstaande afbeeldingen is met zwarte lijnen aangegeven hoe u moet meten).
 3. Let op: De maten die u invoert zijn de maten die u ontvangt!
 4. Herhaal bovenstaande stappen voor elk raam

Erker met rechte hoek

 1. Maak een keuze voor optie 1 of 2 zoals in de afbeelding hierboven weergegeven.
 2. Meet de strakke breedte maat op drie plaatsen van raamzijde 1. Noteer de smalst gemeten maat en haal hier 0,5 cm vanaf. Deze vult u in op de website.
 3. Meet de hoogte op drie plaatsen van Raam 1 en noteer de langste hoogte maat, deze vult u in op de website.
 4. Meet de strakke breedte maat op drie plaatsen van raamzijde 2. Noteer de smalst gemeten maat en haal hier 3,5 cm van af (voor dupli XL is dit – 4,5cm), deze vult u in op de website.
 5. Meet de hoogte op drie plaatsen van Raam 2 en noteer de langste hoogte maat, deze vult u in op de website.
 6. Let op: De maten die u invoert zijn de maten die u ontvangt!

Erker met schuine hoeken

Knip 4 stukken papier uit in de grootte van de bovenbak. Voor de plisse gordijnen vrijhangend en verspannen is dit 4x 2,5 cm en voor dupli XL is dit 3,5 cm.


Raam A
 1. Markeer het midden van de kozijnstijl en plaats de papieren kaarten in hoek '2' en hoek '3' zoals aangegeven op bovenstaande tekening zodat de markering in het midden zit. Zorg dat de hoeken elkaar net niet raken. Meet nu Raam A op vanaf de buitenzijde van het karton in Hoek '2' tot de muur bij hoek '1'. Doe dit op drie plaatsen op dit raam en noteer de smalst gemeten maat. Haal hier 0,5cm vanaf, deze maat vult u in op de website.
 2. Meet de hoogte op drie plaatsen van Raam '1' en noteer de langste hoogte maat. Deze vult u in op de website.
 3. Let op: De maten die u invoert zijn de maten die u ontvangt!

 

Raam B
 1. Pak nog twee geknipte papieren kaartjes en leg deze ,op dezelfde manier als eerder, in hoek '4' en '5' neer. Vergeet ook hier niet het midden van de kozijnstijl te markeren. Meet nu vanaf de buitenzijde van de papieren kaart in hoek '3' t/m de buitenzijde van de papieren kaart in hoek '4'. Noteer de smalst gemeten maat en haal hier 0,5cm vanaf. Deze maat vult u in op de website.
 2. Meet de hoogte op drie plaatsen van Raam B en noteer de langste hoogte maat. Deze vult u in op de website.
 3. Let op: De maten die u invoert zijn de maten die u ontvangt!

 

Raam C
 1. Meet vanaf de buitenzijde van de papieren kaart in hoek '5' tot de muur in hoek '6'. Doe dit op drie plaatsen op dit raam en noteer de smalst gemeten maat. Haal hier 0,5cm vanaf, deze maat vult u in op de website.
 2. Meet de hoogte op drie plaatsen van Raam C en noteer de langste hoogte maat. Deze vult u in op de website.
 3. Let op: De maten die u invoert zijn de maten die u ontvangt!

Opties

Montage

Bij de montage van de plisségordijnen of Duette® Shades heeft u twee keuzemogelijkheden:

 • Op de dag

  plisségordijnen en Duette® Shades worden geplaatst om het kozijn. Het omsluit dus het gehele kozijn. Plisségordijnen die ‘in de dag’ geplaatst worden, heeft daarom een grotere afmeting dan een plisse die ‘op de dag’ geplaatst moet worden.

 • In de dag

  De plisségordijnen en Duette® Shades worden geplaatst tegen het kozijn aan. Alleen het raam wordt afgedekt. Een plisségordijnen of Duette® Shades die ‘in de dag’ geplaatst worden is minder groot dan plisségordijnen of Duette® Shades die ‘op de dag’ worden geplaatst.

 

Wat zijn Cosiflor Duette® gordijnen op maat?
Een Duette® gordijn van Cosiflor is een vorm van raamdecoratie die gekarakteriseerd wordt door de vouwen in de stof. Doordat er gewerkt wordt met een dubbele laag stof, ontstaat een honingraat aan de zijkant van het gordijn.
Wat kosten Duette® Shades op maat?
De prijs van een Duette® Shades hangt sterk af van de gewenste maten en extra mogelijkheden. Voer online uw maten in en kies de gewenste extra opties om te zien wat de prijs is voor Duette® gordijnen op maat voor uw woning.
Hoe moet ik Duette® Shades ophangen?
Het monteren van uw nieuwe Cosiflor Duette® gordijn(en) is erg makkelijk. U monteert de montagesteunen op de wand of tegen het plafond. Vervolgens klikt u het systeem van de Duette® gordijnen in de steunen. Bekijk onze montagehandleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u de Cosiflor Duette® gordijnen kunt monteren.
Wat is het verschil tussen plisségordijnen en Duette® Shades?
Plisségordijnen en Duette® Shades worden vaak door elkaar gehaald. Op het eerste gezicht zijn deze twee vormen van raamdecoratie identiek aan elkaar. Het verschil is dat een Duette® gordijn uit twee lagen stof bestaat, terwijl een plisségordijn is gemaakt van één laag stof. Ziet u een honingraat aan de zijkant van het gordijn, dan is het een Duette® gordijn.

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: