Wij zijn gesloten op de volgende dagen: 23, 25, 26 en 30 December

Lamelbreedte

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte 290 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 360 cm.
Volgende stap

Kleuren

Nabestelling? Vind hier de oude kleurcodes

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstaal aan om onze producten op uw gemak te bekijken.

Volgende stap

Ladderband/koord

Kleur van de geleider (de breedte van het band is 38 mm):

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstaal aan om onze producten op uw gemak te bekijken.

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 houten jaloezieën naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

 

Let op: De keuze voor bedieningszijde "links tuimelen - links ophalen" en "rechts tuimelen - rechts ophalen” is enkel mogelijk voor jaloezieën breder dan 55cm.

Volgende stap

Extra opties


In de dag  Afdeklat.
Op de dag Sierkoof (meerprijs €9,-)

Let op:
- De afdeklat wordt standaard 1cm breder meegeleverd.
- De siefkoof is enkel mogelijk wanneer u kiest voor "Op de dag" (op de muur) montage.

Wanneer u meerdere jaloezieën naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de latten van uw jaloezieën doorlopen.

Tip! Indien u de houten jaloezieën op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.

Let op: Zijgeleiding is enkel mogelijk tot een breedte van 280 cm.
Volgende stap

Referentie woonruimte (Optioneel)
Houten Jaloezieen 70 mm Abachi

De 70mm Abachi houten jaloezieën geven uw woning een luxe en stoere uitstraling dankzij de robuuste lamelbreedte. De kwaliteit van ons hout is altijd hoogwaardig. U kunt hieronder uw houten jaloezieën geheel op maat en naar smaak samenstellen.


 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.3 gebaseerd op 602 beoordelingen
Bekijk hier hun foto's »  

Technische gegevens

Houten jaloezieën 70mm Abachi hout

Afmetingen
Breedte van de lamel:70mm
Afmetingen bovenbak: 51 x 57mm
Afmetingen onderlat 15 x 70mm
Maximaal leverbare afmetingen: 295 cm breed x 400 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed x 40 cm hoog
Houten afdeklat: Gratis meegeleverd om de bovenbak af te werken; tevens bij 'op de dag' mogelijkheid tot bestellen van een sierkoof
Ladderkoord: Zowel met ladderband als ladderkoord verkrijgbaar
Bedieningssysteem: Bedieningskoorden, verkrijgbaar in 4 opties
Jaloezie hoogte: Pakkethoogte Jaloezie breedte Aantal Ladderkoorden / Ladderbanden
50 cm 13 cm t/m 89 cm 2 stuks
100 cm 18,5 cm t/m 149 cm 3 stuks
150 cm 24 cm t/m 209 cm 4 stuks
200 cm 29,5 cm tot 219,9 cm 5 stuks
250 cm 35 cm t/m 300 cm 6 stuks
300 cm 40,5 cm    

Abachi hout

Abachi hout is een Lichtgewicht Afrikaans loofhout dat ideaal is voor houten jaloezieën. Abachi hout heeft een unike uitstraling mede door de duidelijke nerf structuur die bij elke kleur terug komt. Abachi hout is ook redelijk bestand tegen vochtige ruimtes en wordt ook toegepast in sauna’s.

 

Maat berekenen

Houten jaloezieën in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte van het kozijn (links en rechts)..
 • Meet de hoogte van het kozijn (boven en onder).
 • Bestel de kleinst gemeten breedte(minus 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn) en gemeten hoogtemaat (allemaal in cm) als dagmaat voor uw houten jaloezieën.
 • De ophangbak waar de houten jaloezieën aan hangen is 6 cm in hoogte en 6 cm in diep.

Houten jaloezieën op de dag (op de muur)

 • Meet de breedte van het kozijn (links en rechts).
 • Meet de hoogte van het kozijn (boven en onder).
 • Bepaal de gewenste overlapping van de houten jaloezieën op het kozijn.
 • Bestel de kleinst gemeten breedte- en hoogtemaat plus de gewenste overlap (in cm) als bestel maat voor uw houten jaloezieën.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
 • De ophangbak waar de houten jaloezieën aan hangen is 6 cm in hoogte en 6 cm in diepte.
 • Komt de bak op de vensternis te hangen? Tel dan 6 cm op bij de hoogte van het raam

 

Opties

Ladderkoord

Ladderkoord
Ladderkoord: Standaard uitrusting, de ladderkoorden worden in dezelfde kleur geleverd als de kleur van uw jaloezieën.


ladderband

Ladderband
Ladderband: Geef uw houten jaloezieën een meer sprekendere uitstraling d.m.v. een ladderband. Bovendien wordt door de keuze van een ladderband het lichtinval extra beperkt doordat de banden over de gaatjes van de koorden lopen.


montagebeugel

Montagebeugel
Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.


sierkoof

Sierkoof
Bij alle houten jaloezieën van onze collectie wordt standaard een afdeklat meegeleverd. Wanneer u voor montage 'op de dag' kiest, kunt u echter ook kiezen voor een sierkoof. Zoals op de foto hieronder ook te zien is, is dit een speciaal gemaakte sierkoof, speciaal om uw jaloezieën ook aan de zijkanten netjes af te werken.


sierkoof

Zijgeleiding
Wanneer u kiest voor zijgeleiding loopt er een staaldraad van boven tot onder de jaloezie, welke vastgezet wordt op de deur of draaikiepraam. Hierdoor kan de jaloezie niet gaan klapperen. Met zijgeleiding kunt u de jaloezie wel gewoon blijven ophalen en kantelen.


 

Bedieningswijze

Het bedieningssysteem van de houten jaloezieën 70mm is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het kantelen van de jaloezieën gebeurt door middel van tuimelkoorden. Soms kan het in het dagelijks gebruik een degelijk verschil maken aan welke zijde u de bediening wilt, bijvoorbeeld wanneer een kast de bediening van de jaloezieën belemmert.

U kunt kiezen uit de volgende vier samenstellingen:

Optie A:

Links optrekken, rechts kantelen

Optie a

Optie B:

Links kantelen, rechts optrekken

Optie b


Optie C:

Links optrekken, links kantelen

Optie c

Optie D:

Rechts kantelen, rechts optrekken

Optie d

 

Omschrijving

De 70 mm Abachi houten jaloezieën hebben een robuustere lamelbreedte dan de 50 mm houten jaloezieën. Het product is lichter dan de 50 mm Lindehout en heeft een unieke uitstraling dankzij de duidelijke nerfstructuur. Abachi hout is ook goed bestand tegen vochtige ruimtes. Daarom wordt dit hout ook vaak toegepast in sauna's.

Kleuren

Voor de houten jaloezieën van 70 mm, heeft u de keuze uit 7 verschillende kleuren en kunt u kiezen uit een ladderband of ladderkoord, waarbij u ook kunt kiezen uit 7 verschillende kleuren. Als u de kleur graag in het echt wilt zien, kunt u gratis bij ons een kleurstaal aanvragen . Natuurlijk zijn we u ook graag van dienst in onze showroom in Rhoon.

Prijs

Twijfelt u over de prijs van onze houten jaloezieën? In onze webshop zijn de houten jaloezieën wel tot 40% goedkoper dan bij andere grote aanbieders. Zijn ze ergens anders goedkoper? Meld het ons meteen en wij passen onze prijs voor u aan!

Geleider

U kunt kiezen uit een ladderkoord of ladderband. Een ladderband geeft uw jaloezieën een wat luxere uitstraling, een ladderkoord geeft een wat rustigere doorkijk.

Bediening

Ook voor de bediening van de houten jaloezieën kunt u uit verschillende opties kiezen. Ten eerste kunt u kiezen aan welke kant het optrek koord en het tuimel koord zit. Met het optrek koord kunt u de jaloezieën optrekken of laten zakken. Met het tuimel koord kunt u de lamellen openen en sluiten. U kunt zelf bepalen waar u de verschillende koorden plaatst, links of rechts. Verder kunt u voor een ronde vorm van het koordgewicht kiezen en kunt u voor een gewicht van roestvrijstaal kiezen.

Zijgeleiding

Als laatste kunt u ook nog kiezen voor een zijgeleiding. Zo voorkomt u het klapperen van de jaloezieën bij beweging, wat soms als irritant ervaren kan worden. Wij plaatsen dan een staaldraad aan de zijkant van de jaloezieën die het klapperen voorkomt. Dit is aan te raden voor bijvoorbeeld deuren en draaikiepramen.

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 10 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt
veilig betaald met: