Stagiair(e) detailhandel / Interieuradviseur

ZOEK JIJ EEN LEUKE STAGE?

Vind jij klantvriendelijkheid en service belangrijk? En ben jij een aanpakker? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! Voor onze online webshop met showroom zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire.

Wat ga jij doen?

Als stagiaire zorg je samen met je collega's voor dat de fysieke en online klanten geholpen worden en geef je advies op gebied van interieur en raamdecoratie. Je staat klanten te woord, schrijft e-mails, beantwoord de telefoon, maar schrijft bijvoorbeeld ook blogs en ondersteunt het sales team met nog vele andere werkzaamheden. Je bent een deel van het team en geeft input tijdens vergaderingen.

Wie zijn wij?

Joe Benelli Home & Living is de grootste aanbieder van raamdecoratie op maat. Wij hebben een jong, enthousiast team dat onze klanten graag helpt bij het vinden van raamdecoratie die geheel aansluit bij hun wensen en interieur.

Jouw voornaamste werkzaamheden zijn het beantwoorden van vragen per mail en telefoon. Je behandelt klachten, stuurt deze indien nodig door naar de afdeling verkoop of lost het op met de fabrikant. Belt een klant voor advies? Geen probleem! Je kan alle vragen beantwoorden of maakt een afspraak met een van de adviseurs voor meer persoonlijk advies.

Wat kun je van ons verwachten

  • Een fijne werksfeer met een klein en gezellig team;
  • Stagevergoeding
  • Mogelijkheid to een vast contract of als weekenkracht (naast je studie).

Ben je enthousiast

Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar iris@joebenelli.nl.
Meer informatie kun je vinden op mijnraamdecoratie.nl