Veelgestelde vragen over aluminium jaloezieën

Algemene vragen

Wat is de levertijd?
De gemiddelde levertijd is 10-15 werkdagen, mits de fabriek de producten op voorraad heeft. Let op! heeft u verschillende soorten raamdecoratie in een order besteld kan het zijn dat deze op verschillende tijdstippen bij u binnen komen. U ontvangt altijd een email met een track en trace code zodat u elke zending kunt volgen.
Wat zijn de verzendkosten?
Bij orders vanaf €100,00 leveren wij onze raamdecoratie gratis door Nederland en België. Voor orders onder de € 100,00 rekenen wij € 9,95 verzendkosten.
Heb ik garantie?
Ja de garantie is twee jaar na afleverdatum, met de volgende dekking:
Ja de garantie is twee jaar na afleverdatum, met de volgende dekking: De garantie geldt in het geval van gebrekkige kwaliteit aan geleverd product, en verwerkte materialen. Schade door oneigenlijk gebruik, ondeugdelijke montage, of enige modificatie of verandering door opdrachtgever vallen hier niet onder. De garantie geldt niet voor nuanceverschillen in kleur en/of glans die volgens de technische maatstaven normaal geacht dienen te worden. Wat betreft de maatwerk producten is een tolerantie toegestaan van +/- 5mm voor wat betreft de breedte en +/- 45mm voor wat betreft de hoogte. beschadiging aan verpakking moet direct bij de medewerker van het vervoersbedrijf gemeld worden en op de vrachtbrief aangetekend worden. Eventuele beschadigingen aan lamellen of ophangbak dienen binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling te worden gereclameerd. Na deze termijn kunnen alleen nog technische mankementen worden gereclameerd. Na beoordelen van de klacht zal het product bij u opgehaald worden waarna wij het binnen 10-15 werkdagen gerepareerd weer retourneren. Indien de raamdecoratie niet in de originele verpakking wordt geretourneerd kan MijnRaamdecoratie niet instaan voor eventuele beschadigingen. Opdrachtgever kan geen ander recht aan onze garantie ontlenen dan hierboven vermeld.
Kunnen jullie ook inmeten en monteren?
Ja zeker, bij inmeetservice vindt u de kosten voor uw woonplaats. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen op 010-7200400.
Via welke betaalmethodes kan ik betalen?
Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Via Creditcard (Visa en MasterCard). U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij dragen samen met uw creditcardorganisatie zorg voor een correcte afhandeling.
Via Paypal. Als je je bankrekening of creditcard aan je PayPal-rekening koppelt, blijft de werking exact hetzelfde. Het enige verschil is dat je geen betaalgegevens meer hoeft in te voeren, deze zijn veilig opgeslagen en worden automatisch voor je ingevuld.
Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Bent u klant van een van deze banken en maakt u gebruik van internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van Bancontact/Mister Cash.
AfterPay AfterPay voert voor Joe Benelli Home & Living het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 1500 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 2500.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.’
Betaalplan Met mijnbetaalplan beschik je snel over het betaalgemak van gespreid betalen voor jouw online aankoop. Zo kun je zelf je maandtermijn kiezen. Je kunt ook tussentijds (boetevrij!) extra / geheel aflossen.

Meer informatie over het betalen met een betaalplan vindt u onder de vraag' Wat is een betaalplan?'.
Welke betalingsconditie hanteert MijnRaamdecoratie ?
Alle producten van MijnRaamdecoratie worden op maat voor u gemaakt, wij vragen u daarom het volledige bedrag voor aflevering. U kunt eenvoudig en veilig betalen via Ideal of met uw credit card via Multisafepay.

Ook kunt u uw orderbedrag eenvoudig overmaken op:

Joe Benelli Home en Living B.V.
IBAN nummer NL57ABNA0568263073
BIC ABNANL2A.

Vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij uw betaling.
Kan ik mijn restbedrag ook achteraf betalen?
Ja, u kan dan kiezen voor Afterpay. AfterPay voert voor Joe Benelli Home & Living het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen
Wat is een betaalplan? (Vanaf €250,00 tot €1000,00)
Met mijnbetaalplan beschik je snel over het betaalgemak van gespreid betalen voor jouw online aankoop. Zo kun je zelf je maandtermijn kiezen. Je kunt ook tussentijds (boetevrij!) extra / geheel aflossen.

De voordelen van BETAALPLAN:
 • Geschikt voor aankopen van €250,00 tot €1000,00
 • Direct genieten van je aankoop
 • Vast maandbedrag
 • Gratis extra of eerder aflossen
 • Direct snel online geregeld

Hoe werkt BETAALPLAN van Joe Benelli Home en Living B.V.?
 • Kies de gewenste product(en) ter waarde van minimaal 250,- en maximaal 1000,-
 • Vul de gevraagde contact + adresgegevens in
 • Kies de betaaloptie: BETAALPLAN
 • Voor het betalen met Betaalplan doe je een online aanvraag bij Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Dit neemt ca. 6 a 10 minuten in beslag. Houd hierbij je paspoort en bankpas gereed. Ook wordt je gevraagd om 0,01 betaling te doen om jouw bankrekening te koppelen voor het terugbetalen in termijnen via automatische incasso.
 • Bij het aanvragen van een Betaalplan ga je een goederen krediet aan. Je betaalt aankoopsom terug en een rentevergoeding over het openstaand saldo.
 • Bij goedkeuring voor Betaalplan ontvang je direct een bevestiging.
 • Je ontvangt de aankoop binnen de vermelde levertermijn en betaalt achteraf, in termijnen aan Santander.
 • Vul de gevraagde contact + adresgegevens in
 • Bij afwijzing, ontvang je ook direct een bericht mocht Santander geen lening kunnen verstrekken. Je gaat dan terug naar betaalpagina en kunt een andere betaalmethode kiezen. Mocht je evt. vragen hebben over reden van afwijzing, kan je die stellen aan Santander: lening@santander.nl ovv naam, postcode, huisnr en woonplaats.

Hoeveel kost BETAALPLAN?
Onderstaand een voorbeeldberekening van het bedrag dat je per maand betaalt voor een aankoop van € 1.000,-. Het maandbedrag is afhankelijk van de duur van je overeenkomst. Kies ervoor om je aankoop in 24, 36 of 48 maanden terug te betalen.

 • €1000,- op basis van 36 maanden: € 33,80 per maand
 • €1000,- op basis van 48 maanden: € 26,90 per maand
 • €1000,- op basis van 60 maanden: € 22,80 per maand
 • €1000,- op basis van 72 maanden: € 20,20 per maand
Ik heb een klacht. Wat nu?
Graag ontvangen wij per email een duidelijke omschrijving van de klacht, voorzien van een duidelijke foto. Vermeld uw naam, ordernummer en afmeting van de jaloezie. Ingediende klachten worden gemiddeld binnen 2 werkdagen beantwoord. De klacht kunt u mailen naar klachten@joebenelli.nl.

Aluminium jaloezieën

Is een ladderband standaard?
Nee, u kunt kiezen uit een ladderband of een ladderkoord.
In welke kleur is de ladderband leverbaar?
De ladderband is leverbaar in elke aluminium kleur in ons assortiment.
Wat is het aantal banden op een jaloezie?
Breedte jaloezie 30-84,9cm : 2 ladderbanden
Breedte jaloezie 85-149,9cm : 3 ladderbanden
Breedte jaloezie 150-209,9cm: 4 ladderbanden
Breedte jaloezie 210-269,9cm: 5 ladderbanden
Breedte jaloezie 270- 295cm: 6 ladderbanden
Wat zijn de voordelen van een smallere lamelbreedte
Bij minimale montageruimte kan dit een perfecte oplossing zijn om toch de uitstraling te krijgen die u wilt.
Wat is de kleur van de bovenbak en onderlat?
De bovenbak en de onderlat zijn in alle gevallen van dezelfde kleur als de lamel. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet aanbieden.
Wat betekent zijgeleiding ?
De jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezie d.m.v. een stalen draad op het kozijn kan worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor montage op deuren en kiepkantelramen.

 

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt
veilig betaald met: