4 voordelen van horren op maat

Het duurde eventjes, maar de zomer lijkt nu toch echt onze kant op te komen. Tijd om de ramen open te gooien en te genieten van dat heerlijke zonnetje. Maar hoe zorg je ervoor dat insecten en vuil buiten blijven? In dit blog lees je alle voordelen van horren op maat.

Ventilatie: frisse lucht in huis

Op warme dagen willen we niets liever dan de ramen opendoen zodat de warme lucht in huis plaats kan maken voor de frisse lucht van buiten. Vooral in de ochtend en avond is de temperatuur buiten wat koeler, waardoor dit perfecte momenten zijn om de ramen open te doen. Voor elke deur of raam zijn horren beschikbaar. Voor deuren zijn plisse hordeuren aan te raden en voor kiepramen zijn onze inzethorren en voorzethorren een goede optie.

Insecten buiten houden

Hoe fijn de zomerse temperaturen ook zijn, de bijkomende vliegen, muggen en andere insecten houden we het liefst zo ver mogelijk van ons vandaan. Ook hier zijn horren weer een perfecte oplossing. Het gaas van onze horren is dicht genoeg om insecten en vuil/stof buiten te houden, terwijl er voldoende frisse lucht doorheen komt. Zo kan je dus optimaal genieten van de frisse buitenlucht!

In de woonkamer is een fijne sfeer weer heel belangrijk. In between gordijnen of mooie houten jaloezieën zijn echte aanraders. Vaak heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde vorm van raamdecoratie opgebouwd. Kijk of dit goed aansluit bij de behoeften van de kamer. Is het verduisterend? Biedt het de sfeer die ik in gedachte heb?

Zeer geschikt voor mensen met hooikoorts

Heb je hooikoorts? Dan weet je als geen ander hoe vervelend het is dat altijd je moet kiezen tussen twee opties. Je ramen openen en de rest van dag gewapend met tissues en neusspray door het huis of de ramen dicht laten en dus niet kunnen genieten van de frisse buitenlucht. Gelukkig hoef je met een hor op maat geen keuze meer te maken! Horren houden namelijk de pollen buiten, waardoor jij ongestoord kunt genieten van de buitenlucht.

Hor op maat voor elke deur of raam

Je kan een hor volledig op maat laten fabriceren, waardoor deze altijd goed aansluit op uw raam of deur. Daarnaast zijn onze horren op verschillende manieren te bevestigen. Een inzethor wordt altijd binnen bevestigd, een voorzethor kan ook aan de buitenzijde van het raam bevestigd worden door middel van een handig klemsysteem. Bekijk alle mogelijkheden op onze website. Advies ontvangen over welk type hor het meest geschikt is voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: