Stage content creatie/marketing Mijnraamdecoratie.nl

Doe jij niets liever dan het creëren van content? Zit je vol creatieve ideeën en weet jij als geen ander welke content wel en niet werkt op social media? Ben je op zoek naar een toffe content marketing stage met veel ruimte voor jouw eigen ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) ga je samen met onze content creator aan de slag met het bedenken, creëren en publiceren van content voor onze socials en websites. Doordat jij een goed gevoel hebt voor beeld en taal, ben jij de eerste die met toffe ideeën aankomt waar we onze content kalender mee kunnen vullen. Daarnaast houd jij je ook bezig met het verbeteren van onze online marketing. Zo onderzoek je bijvoorbeeld welke kansen er liggen voor ons Pinterest account. Je ondersteunt en werkt mee aan het opzetten van online marketingcampagnes en analyseert hoe we het nog beter kunnen doen.

Om jouw stage zo leerzaam en interessant mogelijk te maken, werk je mee aan verschillende projecten en breng je eigen ideeën in. Je werkt intensief samen met onze content creator en zij zal je ook begeleiden tijdens deze stage. Daarnaast werk je samen met je collega van de marketing om ervoor te zorgen dat jouw content bijdraagt aan de online vindbaarheid, traffic en conversie. Samen met onze stylisten bedenk je leuke manieren om hun kennis over onze producten om te zetten in leuke content.

Hier herken jij jezelf in:

 • Je bent een (derdejaars) HBO student aan een (creatieve) communicatie, marketing of media opleiding;
 • Je hebt een goed gevoel voor beeld en taal;
 • Je maakt toffe creaties in o.a. Photoshop, Indesign en Illustrator;
 • Als je ervaring hebt met het maken en bewerken van video’s is dat zeker een pluspunt;
 • Je hebt verstand van online marketing (SEO/SEA);
 • Je bent creatief, leergierig, zelfstandig en enthousiast;

Wie zijn wij?

Joe Benelli Home & Living is al meer dan 10 jaar actief in de online verkoop van raamdecoratie. Alle producten zijn op maat gemaakt, van houten jaloezieën tot gordijnen, Joe Benelli heeft het allemaal. Wij zijn gevestigd in Rhoon (vlakbij Rotterdam).

Wij bieden jij:

Een leerzame en superleuke stage in een bedrijf met een jong, gezellig team. Er is veel ruimte voor jouw ideeën en eigen initiatief. Oftewel, je bent echt een volwaardig lid van ons team. Omdat wij jouw studie en ontwikkeling belangrijk vinden, word je goed begeleid en krijg je de ruimte om te werken aan je schoolopdrachten. Je takenpakket is breed en de focus ligt op het creëren van content, maar laat ons vooral ook weten waar jij goed in bent, dan kunnen we samen je stage vormgeven. Daarnaast kun je ook rekenen op een stagevergoeding.

Zie jij deze stage wel zitten?

Mail dan jouw CV, motivatie en eventueel je portfolio naar renske@joebenelli.nl.

Wil je nog meer weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact op!

 

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: