Type

Maak uw keuze uit montage "Traditioneel" of "Bottom-up Top-down".

 • Meest verkocht

  Dit systeem bedient u door middel van een bedieningsketting.

 • Dit systeem zit altijd tussen 2 koorden verspannen en bedient u door met de hand het profiel naar boven en beneden te bewegen. Maximale breedte van 150 cm.

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Let op: Vouwgordijnen worden altijd gemaakt in hele centimeters. Wij raden u daarom aan om uw afmetingen naar beneden af te ronden op hele centimeters.

- minimale breedte en hoogte 40 cm
- maximale breedte en hoogte 300 cm
- minimale breedte / hoogte 40 cm en maximale breedte 150 cm
- tot een breedte van 120 cm is de maximale hoogte 220 cm
- vanaf een breedte van 120 cm is de maximale hoogte 150 cm
Volgende stap

Kleuren

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 vouwgordijnen naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buitenzijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Volgende stap

Uitlijning

Wanneer u meerdere vouwgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw vouwgordijnen doorlopen.

Volgende stap

Voering

Kies voor voering om eventuele verkleuring tegen te gaan. De voering stof zal er voor zorgen dat de gekozen stof minder licht door laat, maar maakt het vouwgordijn niet verduisterend.

Volgende stap

Ketting

Selecteer uw keuze

Volgende stap

Geleider rail

Volgende stap

Extra opties

Komt het gordijn op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor klemsteunen.
Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Transparante vouwgordijnen

Met de transparante vouwgordijnen op maat van Joe Benelli voegt u de gewenste sfeer toe aan uw interieur. De fijn geweven stof zorgt voor een unieke lichtinval in uw woonkamer of keuken. Stel uw transparante vouwgordijnen volledig naar wens samen en laat u verrassen door de scherpe prijs. Door productie in eigen fabriek bent u namelijk tot wel 40% goedkoper uit!

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Transparante vouwgordijnen op maat

Onze transparante vouwgordijnen staan mooi in elk interieur. Doordat dit type vouwgordijnen zoveel licht doorlaten, worden het ook wel vitrage vouwgordijnen genoemd. Met de transparante vouwgordijnen op maat creëert u een chique uitstraling. En met een ruime kleurencollectie is er altijd een kleur die aansluit op uw huidige woning. Liever eerst de kleur in het echt bekijken voordat u gaat bestellen? Vraaggratis kleurstalen van onze transparante vouwgordijnen aan op onze website.

Transparante vouwgordijnen met top down bottom up bediening

Onze transparante vouwgordijnen zijn volledig naar wens samen te stellen. Zo kunt u de transparante vouwgordijnen op maat van Joe Benelli uit laten voeren met top down bottom up bediening. Hierbij wordt de stof van het vouwgordijn verspannen tussen twee koorden. Hiermee is een transparant vouwgordijn met top down bottom up bediening zeer geschikt voor montage op ramen, openslaande ramen en kiepkantelramen. Doordat de stof verspannen is, blijft deze altijd op zijn plek hangen.

Transparante vouwgordijnen met baleinen

Een vouwgordijn op maat vouwt zichzelf sierlijk op doordat er gebruik gemaakt wordt van baleinen. Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in de stof worden verwerkt. In gesloten toestand hangt het transparante vouwgordijn mooi strak. Wanneer u het vouwgordijn opent, vouwt de stof zich sierlijk op. Bij de vouwgordijnen van Joe Benelli zullen de baleinen altijd aan de achterzijde verwerkt worden.

Transparante vouwgordijnen van linnen, katoen of polyester

Onze transparante vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen. Transparante vouwgordijnen op maat van linnen of katoen zijn erg populair. Iedere stof biedt weer een eigen sfeer. Onze kleurencollectie voor de transparante vouwgordijnen bestaat uit een mix van materialen. Vraag gratis kleurstalen aan op onze website en bepaal thuis welke kleur en welke stof het beste bij uw huidige interieur past.

Wat kosten transparante vouwgordijnen op maat?

Bij MijnRaamdecoratie kunt u uw transparante vouwgordijn op maat al vanaf €91,- bestellen. Doordat we de transparante vouwgordijnen in eigen fabriek laten fabriceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit. De prijs is afhankelijk van de gewenste maten van uw nieuwe vouwgordijn.

Wat kosten transparante vouwgordijnen?

Onze transparante vouwgordijnen worden volledig op maat gemaakt. De prijs is afhankelijk van de gewenste maten van uw nieuwe vouwgordijn. Doordat we de transparante vouwgordijnen in eigen fabriek laten fabriceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit.

Hoe werkt een transparant vouwgordijn?

Bij een transparant vouwgordijn op maat wordt de stof afgewerkt met baleinen. De baleinen zijn verzwaringslatjes waarmee de stof van uw nieuwe vouwgordijn zich sierlijk kan opvouwen. De baleinen bij de transparante vouwgordijnen op maat van Joe Benelli worden altijd aan de achterzijde geplaatst. De vouwgordijnen kunnen zowel traditioneel als met top down bottom up bediening geleverd worden.

Hoe moet ik mijn transparante vouwgordijnen opmeten?

Het opmeten van een vouwgordijn is erg eenvoudig. Wanneer u een vouwgordijn tussen twee muren wilt plaatsen, meet u de hoogte en breedte tussen de twee muren op. In verband met speling raden we u aan om 1 centimeter van de totale breedte af te halen. Als u een vouwgordijn op twee muren wilt plaatsen, kunt u zelf de gewenste hoogte en breedte invoeren. Wij adviseren een overlap van totaal 3,5 centimeter extra.

Transparante vouwgordijnen kopen: waar moet ik op letten?

Als u nieuwe transparante vouwgordijnen op maat wil kopen, is het aan te raden om te kijken naar de ruimte en de sfeer die u hier wilt creëren. Transparante vouwgordijnen op maat zijn geschikt voor de woonkamer, slaapkamer en werkkamer. Zoekt u naar raamdecoratie voor uw slaapkamer? Bekijk dan onze verduisterende vouwgordijnen.

 

Hoe werkt een transparant vouwgordijn op maat?
Bij een vouwgordijn wordt de stof afgewerkt met baleinen. De baleinen zijn verzwaringslatjes waarmee de stof zich sierlijk kan opvouwen. De baleinen bij de vouwgordijnen van Joe Benelli worden altijd aan de achterzijde geplaatst.
Hoe meet ik een transparant vouwgordijn op?
Wanneer u een vouwgordijn tussen twee muren wilt plaatsen, meet u de hoogte en breedte tussen de twee muren op. In verband met speling raden we u aan om 1 centimeter van de totale breedte af te halen. Als u een vouwgordijn op twee muren wilt plaatsen, kunt u zelf de gewenste hoogte en breedte invoeren. Wij adviseren een overlap van totaal 3,5 centimeter extra.
Transparant vouwgordijn kopen: waar moet ik op letten?
Als u nieuwe vouwgordijnen wilt kopen, is het aan te raden om te kijken naar de ruimte en de sfeer die u hier wilt creëren. Transparante vouwgordijnen zijn geschikt voor de woonkamer, slaapkamer en werkkamer.
Wat kosten transparante vouwgordijnen op maat?
De prijs voor uw nieuwe raamdecoratie op maat hangt af van de gewenste maten. Vul de door u opgemeten maten in op onze website en zie direct de scherpe prijs voor uw nieuwe transparante vouwgordijnen!
Technische gegevens
Hoogte vouwgordijnen Pakkethoogte
100 cm 22 cm
150 cm 23 cm
200 cm 24 cm
250 cm 25 cm
300 cm 26 cm

Montagebeugel

Systeem

Traditioneel

Bij de traditionele vouwgordijnen is de bak 37mm hoog en 33mm diep. De vouwgordijnen zitten doormiddel van klittenband voor de bak waardoor de bak niet zichtbaar is.

 

Top-down-bottom-up

Een andere mogelijkheid zijn de vouwgordijnen top down bottom up systeem. Dit is even smal systeem waarbij het vouwgordijn geleid wordt. De rail is 17mm hoog en 20mm diep. De montage beugels zijn 30mm breed en 10mm diep.

Inmeetinstructies

Vouwgordijnen in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte binnen het kozijn (links en rechts) op drie punten, boven, midden en onder.
 • Meet de hoogte binnen het kozijn op drie punten, links, midden en rechts.
 • Bestelmaat Breedte = de kleinst gemeten breedte min 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn.
 • Bestelmaat Hoogte = de strakke hoogte maat van het kozijn, in centimeters.
 • De hoogtemaat is inclusief de ophangbak.

Vouwgordijnen op de dag (op de muur/ over het kozijn heen)

 • Bestelmaat breedte = breedte van het raam + de gewenste overlap.
 • Bestelmaat hoogte = Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
Opties

Baleinen

Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in het vouwgordijn worden verwerkt. Zo hangt uw vouwgordijn strakker naar beneden en klapt de stof op als u hem optrekt. De Baleinen zitten bij de vouwgordijnen van Joe Benelli altijd aan de achterzijde.


Uitlijning

Wanneer u meerdere vouwgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw vouwgordijnen doorlopen.


Top down bottom up Vouwgordijn

Nieuw bij Joe Benelli Home en Living zijn top down bottom up vouwgordijnen. Met de top down vouwgordijnen heeft u een nog smaller systeem wat dit een zeer geschikt product maakt voor ramen die weinig ruimte hebben voor de montage. De top down bottom up vouwgordijnen worden met een clip op de rail geleverd zodat u het vouwgordijn met de hand kan bedienen. Vouwgordijnen top down zijn ideaal om nog meer controle te hebben op de lichtinval.


Trendkleuren

vouwgordijnen wit? vouwgordijnen grijs? of toch taupe? Met het ruime kleurenassortiment van Joe Benelli zit uw kleur er zeker tussen. Om de keuze wat makkelijker te maken kan u gratis kleurstalen aanvragen zodat u de kleur op uw gemak thuis kan bekijken. Toch niet de gewenste kleur gevonden? Neem dan telefonisch contact met ons op, op het nummer 010-7200400, wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: