Corona Update!

De showroom is tijdelijk gesloten. Om u als klant toch goed te kunnen adviseren, kunt u nu videobellen met onze woonadviseurs Iris & Iris.

Klik hier om een video afspraak te maken

Onze online winkel gaat uiteraard ook gewoon door en ook onze leveranciers blijven produceren. Orders zullen gewoon worden verstuurd.

Kleurstalen zullen wij per post blijven versturen zodat u rustig thuis een keuze kunt maken.

Namens het hele team van Joe Benelli Home en Living

Onze excuses voor het ongemak en blijf gezond.


Hieronder een aantal veelgestelde vragen en antwoorden omtrent onze maatregelen.

Wat is jullie levertijd op het moment?
Onze levertijd is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen, mits anders aangegeven. Het is door de drukte en onderbezetting met productie en transport wel mogelijk dat de levertijd kan oplopen tot ongeveer 20 werkdagen. Zou er onverhoopt toch een langere vertraging op uw order zitten dan lichten wij u zo snel mogelijk in en zullen wij met u kijken naar andere mogelijkheden/opties.

Leveren jullie de pakketten nog af?
Ja, in Nederland worden alle pakketten nog bezorgd en wij blijven produceren. Helaas duurt levering naar België nu iets langer door de lockdown. De transportdiensten mogen nog wel België in en uit, maar wij verwachten wel dat dit langer dan gebruikelijk zal duren.

Meten en monteren jullie nog?
Ja, de monteurs zijn nog steeds actief en komen langs om te meten en monteren. Wel verzoeken wij u om eerlijk te wezen over uw gezondheid en afstand te bewaren van de monteurs, om zo ieders veiligheid in acht te nemen.

Hoe kan ik jullie bereiken?
U kan ons per mail op info@joebenelli.nl bereiken, maar ook telefonisch op 0107200400, onze showroom is voor ieders veiligheid gesloten.

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: